Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a început să plângă. Ce a auzit de la Perneș nu i-a picat bine

După ce s-a împăcat cu Perneș, Sabrina a fost toată numai zâmbet. Atunci, concurentul de la Mireasa sezon 5 a cunoscut o altă latură a ei.

pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 imbracati in negru Galerie
După ce s-a împăcat cu Perneș, Sabrina a fost toată numai zâmbet. Atunci, concurentul de la Mireasa sezon 5 a cunoscut o altă latură a ei. | Antena 1

Afectuoasă, Sabrina l-a luat prin surprindere cu atitudinea ei. Cei doi au trăit câteva zile superbe, până când tânăra și-a schimbat atitudinea.

Sau, cel puțin, asa crede Perneș, care și-o dorește pe Sabrina cea tandră și lipicioasă care a fost după împăcare.

Cei doi s-au certat după noaptea petrecută împreună. Se pare că aveau așteptări diferite de la cele câteva ore petrecute în dormitorul fetelor. Sabrina își dorea să se odihnească în brațele lui Perneș, în vreme ce el se aștepta ca iubita lui să îi ofere mai multă afecțiune și să se bucure din plin de prezența lui.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda au avut o întâlnire. Cum s-au simțit tinerii

A doua zi, Sabrina a explicat că nu se simte bine, însă o zi mai târziu s-a difuzat materialul cu micile neînțelegeri pe care le-au avut în seara cu pricina.

De atunci, Perneș s-a simțit vinovat pentru că i-ar fi reproșat că e din nou vechea Sabrina, lucru care nu i-a picat bine. Ea consideră că nu este cazul pentru reproșuri.

Sabrina a plâns în emisia live din 22 aprilie 2022

Sabrina s-a supărat și mai tare după ce s-a difuzat un material în care Perneș îi spunea lui Valentin că simte cum iubita lui s-a schimbat.

El pare să o fi regăsit pe Sabrina care l-a părăsit în urmă cu câteva săptămâni și se teme să nu o piardă. Valentin l-a încurajat să-i dea spațiu și Sabrina i-a zis în live că nu face acest lucru.

Ba mai mult, ea l-a repezit pe Perneș, căruia i-a zis că în teorie toți știm cum să procedăm. De furie, concurenta a început să plângă.

Toate declarațiile sunt în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, dat afară din platou. Ce s-a întâmplat în emisia live... Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda au avut o întâlnire. Cum s-au simțit tinerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x