Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, nemulțumită de atitudinea lui Perneș. Ce nu-i place la el și cum explică el

Sabrina și Perneș au probleme în cuplu, iar fata spune că iubitul ei nu o înțelege. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

sabrina si pernes se tin de mana in emisia live din 23 aprilie 2022
Sabrina și Perneș au probleme în cuplu, iar fata spune că iubitul ei nu o înțelege. Mai multe detalii în materialul video de mai sus. | Antena 1

După ce a plâns în emisia live, Sabrina a mers pe terasă și a plâns. Iată ce i-a spus doamnei Eleonora și, mai târziu, Larisei și doamnei Dana.

Sabrina, nemulțumită de relația cu Perneș

”Eu nu am nevoie de un bărbat care se plânge toată ziua. El e o drama queen încontinuu. Să fie sănătos, nu pot așa.”, a zis Sabrina, nervoasă după discuția din live.

Când Perneș a venit să o ia în brațe, ea l-a întrebat cum poate să-i ceară spațiu ca să înțeleagă. Mai târziu, ea a stat de vorbă cu doamna Dana și a zis că ”ea nu are voie să aibă dureri, să plângă”: ”Dacă sunt tristă, nu-l mai iubesc.”

Concurenta de la Mireasa sezon 5 nu s-a oprit aici.

”Eu nu știu ce îi bagă Valentin în cap. Eu nu știu ce înțelege. Mă deranjează foarte mult ideea asta de a cere sfaturi de la alții. Eu nu mă duc să cer sfaturi. Taca la Alina, taca la Valentin. Eu trebuie să vin tot eu, care sunt într-o stare de rahat, să-i zic să facem aia. O relație nu înseamnă doar pupat.”, a mai zis Sabrina, foarte nemulțumită.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl Larisei a intervenit după ce s-a certat cu doamna Mioara și Andrei

De la ce au început problemele între Sabrina și Perneș

După ce s-a împăcat cu Perneș, Sabrina a fost toată numai zâmbet. Atunci, concurentul de la Mireasa sezon 5 a cunoscut o altă latură a ei.

Afectuoasă, Sabrina l-a luat prin surprindere cu atitudinea ei. Cei doi au trăit câteva zile superbe, până când tânăra s-a schimbat. Sau, cel puțin, asa crede Perneș, care și-o dorește pe Sabrina cea tandră și lipicioasă care a fost după împăcare.

Perneș pare să o fi regăsit pe Sabrina care l-a părăsit în urmă cu câteva săptămâni și se teme să nu o piardă. Valentin l-a încurajat să-i dea spațiu și Sabrina i-a zis în live că nu face acest lucru.

În live, ea l-a repezit pe Perneș, căruia i-a zis că în teorie toți știm cum să procedăm. De furie, concurenta a început să plângă.

Sabrina a explicat faptul că atunci când are o stare proastă nu reușește să-și revină rapid. Și-ar dori ca Perneș să înțeleagă acest lucru.

Problemele lor au început după ce s-au certat în noaptea petrecută împreună. Se pare că aveau așteptări diferite de la cele câteva ore petrecute în dormitorul fetelor. Sabrina își dorea să se odihnească în brațele lui Perneș, în vreme ce el se aștepta ca iubita lui să îi ofere mai multă afecțiune și să se bucure din plin de prezența lui.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl Larisei a intervenit după ce s-a certat cu doamna Mioara și Andrei... Mireasa 2022, sezon 5. Ce a decis publicul în cazul lui Manu. Fetele nu l-au mai dorit în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x