Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sebastian s-a întâlnit cu Andreea, fosta iubită a lui Cosmin. Ce au anunțat

Sebastian Dudasi, fostul concurent de la Mireasa sezon 5, a mers în județul Gorj pentru a se întâlni cu Andreea.

colaj de imagini cu sebastian si andreea de la mireasa sezon 5 Galerie
Sebastian Dudasi, fostul concurent de la Mireasa sezon 5, a mers în județul Gorj pentru a se întâlni cu Andreea | Antena 1

Sebi și Andreea, fosta iubită a lui Cosmin, au fost eliminați în urmă cu câteva săptămâni de la Mireasa sezon 5.

Tânărul a fost votat de public că părăsească competiția matrimonială, în timp ce Andreea a fost eliminată după ce mamele au încălcat regulamentul și a plecat fata de pe ultimul lor.

În ultimele zile petrecute în casa Mireasa, Andreea și Cosmin au întâmpinat dificultăți și au ajuns la separare. Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsă de implicare și mama lui Cosmin, doamna Robertina, a intervenit pentru a-l face pe fiul său să renunțe.

Băiatul a făcut întocmai și Andreea s-a arătat dezamăgită de cuvintele folosite de doamna Robertina, care a dat de înțeles că ar fi o fata care îl trage în jos pe Cosmin.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Claudia Shik, pregătită să se cunune cu noul iubit. Florin este fostul iubit al Roxanei Prințesa Ardealului

Sebastian și Andreea s-au revăzut după eliminarea de la Mireasa sezon 5

Sebastian ar fi mers la Gorj pentru a o vedea pe Andreea. Anunțul a fost făcut de cei doi foști concurenți, care au postat o fotografie pe conturile lor de socializare.

Ei au mai spus că vor face un live pe rețelele de socializare, unde vor discuta cu cei care vor să afle lucruri despre ei.

Aflați la Mânăstirea Tismana, Andreea și Sebastian s-au filmat și au urcat imaginile pe Instagram. ”Suntem la Mânăstirea Tismana să ne rugăm pentru găsirea sufletului pereche”, a spus fata.

În urmă cu o săptămână, Sebastian mergea la Focșani pentru a se întâlni cu Inimioara. Cei doi afirmau că se află într-o cunoaștere, dar de atunci nu au mai postat nimic despre ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 26 februarie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

La scurt timp după ce a ajuns la Craiova, Sebastian s-a urcat în mașină și a mers la Focșani. Acolo, el spera să o vadă pe Inimioara, fata pe care a curtat-o în casa Mireasa.

Deși în competiție, Inimioara nu s-a arătat interesată de Sebastian, tânăra a acceptat invitația lui și au ieșit în oraș.

”Dragilor avem o surpriză pentru voi: în urma mesajelor primite ne-am hotărat să ne întâlnim și să facem împreuna un live ❤️
Vom fi live pe Facebook, Insta si Tik Tok pentru a vă răspunde la toate întrebările🔥”, a fost mesajul lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa 2020, sezon 2. Claudia Shik, pregătită să se cunune cu noul iubit. Florin este artist de meserie... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo după gală. Dezvăluirile din trecut au adus semne de întrebar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x