Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina, din nou la cuțite! Ce au putut să-și spună, fără pic de reținere

Alina și Valentin nu pot trece peste mesajele găsite în telefoanele lor și detalii neașteptate au ieșit la iveală în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022.

colaj foto cu valentin, alina si simona gherghe la mireasa Galerie
Alina și Valentin au avut parte de un schimb neașteptat de replici în casa Mireasa | Antena 1

Trecutul nu poate să fie lăsat în urmă și discuțiile aprinse încep din nou să apară între Alina și Valentin. Fanii emisiunii Mireasa au descoperit ce s-a întâmplat în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022.

De ce s-au certat Alina și Valentin, în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022

Gala Mireasa din 25 iunie 2022 a venit cu situații neașteptate. A ieșit la iveală faptul că pentru Alina și Valentin este greu de trecut peste mesajele găsite în telefoanele lor. Trecutul nu poate fi lăsat în urmă, iar cei doi ajung imediat la discuții în contradictoriu. Concurenții ajung să se certe destul de serios pe această temă, iar camerele de filmat au surprins totul.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana s-au certat din nou dintr-un motiv complet neașteptat! Ceea ce a urmat i-a uimit pe fani

„În momentul în care, cu câteva zile înainte, săptămâni…Dai posibilitatea de-a face un pas cu…Îmi vorbești în continuare despre ce a fost…Și-mi răspunzi instant și se schimbă subiectul. Eu pot să mă gândesc și atunci pot să am nedumeriri!”, a zis Valentin supărat, încercând să își explice adevăratele sentimente pe care le are.

„Vrei să își zic ceva? Ești cam dramatic. Îți place melodrama ție. Îți place să te cerți”, a fost reacția neașteptată a Alinei.

„Nu-mi place mie melodrama. Uite, vezi ce faci? Încerc să înțeleg și eu ceva!”, a zis concurentul, care s-a supărat și mai tare de atitudinea tinerei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” pe unii dintre ei

Task-ul telefoanelor pare că a creat motive noi de discuții în cuplu. La un moment dat, Valentin a spus că este pus din nou într-o lumină proastă. Alina a încercat de mai multe ori să explice situația, dar tânărul a rămas într-o stare conflictuală și cei doi par că ajung la limita răbdării. Totuși, treptat, situțaia s-a mai detensionat, semn că iubirea a fost mai puternică decât orgoliul.

Apoi, cei doi concurenți au stat de vorbă cu Simona Gherghe în platoul emisiunii Mireasa, în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022. Fiecare dintre cei doi iubiți și-a prezentat punctul de vedere, iar Simona Gherghe a subliniat încă o dată faptul că trecutul nu mai este atât de important.

Ce a urmat și ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din gala emisiunii Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana s-au certat din nou dintr-un motiv complet neașteptat! Ceea ce a urmat i-a uimi... Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și doamna Dana și-au aruncat vorbe dure! Ce s-a întâmplat între ele, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x