Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina s-au logodit. Fata a țipat când a văzut bannerul pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au logodit. Concurentul s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie, în timpul unui date.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 dupa ce s-au logodit Galerie
Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au logodit. Concurentul s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie, în timpul unui date. | Antena 1

Valentin a ales inelul de logodnă împreună cu doamna Eleonora. A vrut ceva deosebit, cu multe pietre și a găsit ce dorea.

”Ea e nevasa mea, dar încă nu știe”, a zis Valentin când era cu doamna Alina să aleagă inelul de logodnă.

Următorul pas a fost mai complicat. El trebuia să o scoată pe iubita lui din casa Mireasa sezon 5 și a avut nevoie de complici.

Iubita lui Valentin credea că merge la medic și echipa a spus că face o oprire.

Valentin și Alina, cerere în căsătorie la aerodrom

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 au sărit cu parașuta. După ce au ajuns la sol, tânărul s-a așezat în genunchi și i-a spus că și-ar dori să accepte să-i fie soție.

”Vrei să fii... Bă, du-te, măăăă!”, a zis Alina când a văzut bannerul. ”Am țipat pentru că am văzut ce se vedea pe banner. Îi făceam așa, și cu mâinile.”, a explicat Alina.

Mama Alinei, reacție după logodna fetei

Doamna Vera, mama Alinei: ”Vreau să-i salut pe toți din casa Mireasa și să-i felicit pe Alina și Valentin. Sper ca toate neînțelegerile să dispară dintre voi. Am încredere în tine, Alina, și cred că faci o alegere bună. Valentin e un om minunat. I-am transmis tatei, el se aștepta. Nu e aici, nu poate să spună nimic.

Alina, tata știe că tu ești curajoasă. Ai mai zburat cu parapanta. Să știi că Alina e o bucățică din inima noastră, o iubim enorm. Vreau să te întreb dacă într-adevăr o iubești. Dacă o iubești, intri cu dreptul în familia noastră. Te vom iubi și noi”.

Valentin a asigurat-o pe doamna Vera că o iubește pe Alina. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Primele imagini după noaptea celor doi de la hotel

Alina și Valentin sunt în culmea fericirii. După logodnă, cei doi au primit o noapte la hotel penrru a se bucura unul de celălalt. Dimineața, când camerele au ajuns la ei, cei doi s-au declarat mai mult decât încântați de ceea ce au trăit și cu glumit cu echipa de producție.

Amândoi se iubesc, se apreciază și își doresc să-și întemeieze o familie împreună.

Alina este fericită cu inelul primit și l-a arătat tuturor spunând că este cel mai frumos și a avut cea mai tare cerere în căsătorie.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a pierdut susținerea unui grup după ce a decis să continue relația cu Yana... Mireasa 2022, sezonul 5. Mama lui Perneș a sunat la Mireasa Capriciile Iubirii. De ce este supărată pe fiul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x