Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a pierdut susținerea unui grup după ce a decis să continue relația cu Yana

Andrei i-a spus Yanei că o iubește. Tânăra de la Mireasa sezon 5 spune că și ea are sentimente puternice, însă are neoie de timp.

andrei si yana de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei i-a spus Yanei că o iubește. Tânăra de la Mireasa sezon 5 spune că și ea are sentimente puternice, însă are neoie de timp. | Antena 1

Yana și Andrei se aflau pe terasă atunci când băiatul i-a spus că o iubește și că toată lumea a văzut asta.

”Nu a fost greu. Nu e ca și cum nu s-a văzut. M-ați întrebat și am omis.”, a zis Andrei în live.

De cealaltă parte, iubita lui a declarat că nu se aștepta la această declarație și că o bucură ce aude.

”Nu mă așteptam. Nu pot să zic că nu simt căldura asta de la dânsul. Și de la mine vine, doar că totul la momentul potrivit”, a zis și Yana.

Andrei a afirmat că vrea să vadă din partea Yanei că-și dorește această relație. ”Nu l-am mai văzut pe Andrei făcând o declarație iubitei. Sunt mândră de el, mă bucur.”, a zis doamna Mioara.

Andrei de la Mireasa sezon 5 a pierdut susținerea unui grup

Andrei a pierdut sprijinul susținătorilor din grupul Smart Girls. Unul dintre administratori a transmis că nu rezonează că ultimele decizii ale concurentului și a decis să se retragă împreună cu alte trei persoane, cu care a creat grupul.

”Le mulțumesc și eu. Probabil nu sunt de acord cu decizia pe care am făcut-o eu. E decizia mea, sunt sigur de ea. Nu asta mă interesează, sunt foarte conștient că depindem mult de ei, dar e timp afara dacă totul e real”, a afirmat Andrei după ce a aflat că a pierdut susținerea unui grup.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a început să plângă în live la Capriciile Iubirii. Ce a făcut-o să cedeze... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina s-au logodit. Fata a țipat când a văzut bannerul pe care scria ”Vrei să fii soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x