Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a început să plângă în live la Capriciile Iubirii. Ce a făcut-o să cedeze

Yana de la Mireasa sezon 5 a izbucnit în lacrimi după ce a fost difuzat un material cu ea și Andrei. Concurentul a reproșat că renunță ușor la el, dar menționa și că iubita lui e nesigură cu privire la relația lor.

colaj de imagini cu yana de la mireasa cand plange Galerie
Yana de la Mireasa sezon 5 a izbucnit în lacrimi după ce a fost difuzat un material cu ea și Andrei. Concurentul a reproșat că renunță ușor la el, dar menționa și că iubita lui emană nesiguranță cu privire la relația lor. | Antena 1

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 nu s-au ținut de mână în emisia live Capriciile Iubirii. Cei doi au stat la o distanță semnificativă.

De ce a plâns Yana de la Mireasa sezon 5

După ce a văzut imaginile cu ei doi, într-un moment în care se susțineau și sprijineau, Yana a început să plângă. Întrebată de ce face asta, ea a spus și a început să plângă: ”Îmi e așa. Frumoase imagini, frumoși suntem noi. Așa mi-a venit acum. (...) Pot să nu vorbesc?!”.

”Probabil ceva o doare, nu poate plânge din senin. Noi suntem, despre asta e vorba. Obstacole vor fi, vor mai veni. Nu poți să renunți, mai ales când știi că ești cinstit. Și adevărat dacă ar fi și noi suntem reali unul față de altul, și ne dorim.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce sora lui Andrei e înverșunată împotriva Yanei. Persoana de la care avea date a vorbit cu producția

Dacă aș putea, acum aș ieși cu ea din competiție. Ce mă deranjează e că am văzut, mi-a transmis nesiguranță. Nu am vrut să spun asta. Nu poți să renunți așa ușor. La fiecare hop ne luăm jucăriile și plecăm.”, a zis și Andrei.

Yana a replicat rapid și a zis că ar fi preferat să-i spună ei faptul că simte nesiguranță din partea ei, așa cum ea obișnuiește să-i spună ce simte.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, mesaj emoționant pentru mama ei, după ce aceasta a zis că minte și aberează... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a pierdut susținerea unui grup după ce a decis să continue relația cu Yana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x