Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a transmis un mesaj emoționant după ce a ajuns în Republica Moldova. Ce a ținut să spună despre Andrei

Yana a fost nevoită să plece din casa Mireasa într-un context special, iar la plecare, Andrei a cerut-o de soție. Ce a transmis ea pe rețelele de socializare

Yana a transmis un mesaj emoționant după ce a ajuns în Republica Moldova. Ce a ținut să spună despre Andrei
Yana a transmis un mesaj emoționant după ce a ajuns în Republica Moldova. Ce a ținut să spună despre Andrei | Antena 1

Andrei a făcut pasul cel mare în casa Mireasa, chiar înainte ca Yana să părăsească competiția din cauza unor situații total neașteptate. Concurentul și-a cerut în căsătorie iubita cu mari emoții și vocea tremurândă.

Yana a vorbit cu prietenii virtuali de pe Instagram, după ce a părăsit Casa Mireasa din motive birocratice. Pentru ce le-a mulțumit

Yana a vorbit cu prietenii virtuali de pe Instagram și le-a mulțumit pentru faptul că le-au fost alături la fiecare pas. Iată ce cuvinte a folosit concurenta:

„Bună seara, dragii mei, am început să mă întorc în lumea Instagramului. Încet, sunt pur și simplu bombardată de mesajele voastre. Mă bucur că mă susțineți, îmi face o plăcere să citesc mesajele voastre, dar nu sunt în stare să răspund la fiecare, sunt multe treburi de făcut. Acum, cu situația în care suntem eu cu logodnicul meu, trebuie rezolvate.

Promit că o să ajung și acolo, sunt cât de cât bine că sunt cu familia, mi-e dor de logodnicul meu, dar cred că va fi bine și vreau să vă mulțumesc fiecare, pentru tot ce faceți pentru noi și în continuare pentru el”, le-a transmis Yana prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Un cuplu a intrat în cursa pentru eliminare. Cum arată clasamentul publicului

Cum a reacționat Andrei când a auzit-o pe Yana la Mireasa - Capriciile Iubirii

Tânărul a urmărit cu zâmbetul pe buze videoclipul în care Yana transmite că a sosit cu bine acasă, acolo unde era așteptată cu nerbdare de familia ei: „Am ajuns, sunt bine, sunt în orașul Chișinău. Sunt acasă, sănătoasă”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a ajuns acasă. Ce mesaj i-a transmis lui Andrei printr-o intervenție telefonică: „Îmi e dor...”

Surpriza a fost și mai mare pentru Andrei atunci când Gabriela Cristea i-a rostit numele logodnicei sale. Yana a intrat printr-o intervenție telefonică la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, pentru a vorbi cu partenerul său.

„Nu fac chiar bine. Sunt acasă cu familia mea. Îmi e dor de logodnicul meu. (...) Am așteptat toată ziua să iau legătura cu Andrei, să vorbim. Am înțeles că vorbim mai târziu.”, a spus concurenta.

De altfel, Yana i-a dezvăluit logodnicul său că familia o susține în tot ceea ce a făcut în casa Mireasa. Rudele tinerei au o părere foarte bună despre Andrei.

„Le-am arătat inelul, au urmărit emisiunea, au o părere foarte bune... Chiar dacă nu vorbesc limba română, cât de cât o înțeleg. Au înțeles toate mesajele care au fost și se bucură pentru mine, noi. Le pare rău că suntem într-o astfel de situației. (...) Din păcate, nu am reușit să mă văd cu mama mea pentru că era ocupată. Mătușa și sora mea i-au transmis lui Andrei să fie puternic. Le place foarte mult de Andrei!”, a mai povestit Yana.

Tânăra a ținut să își întrebe logodnicul cum se simte în urma acestor tensiuni acumulate în ultimele zile, însă concurentul a fost destul de reticient. Acesta abia și-a găsit cuvintele pentru a-i răspunde.

Yana a declarat că se uită la Andrei în fiecare zi. Concurenta și-a încurajat partenerul, spunându-i să fie puternic cât timp ea lipsește de lângă el.

Mireasa 2022, sezonul 5. Un cuplu a intrat în cursa pentru eliminare. Cum arată clasamentul publicului... Mireasa 2022, sezon 5. Fostii concurenți au venit la petrecerea de sâmbătă. Cum s-a pozat Nora și ce a apărut pe Instagr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x