Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Yana și Andrei, despărțiți din nou de 500 de km. Celelalte cupluri îi vor în Finală

Yana și Andrei de la Mireasa sezon 5 au petrecut împreună aniversarea lor, dar este timpul să se departă. Băiatul va reveni în casă.

colaj de imagini cu andrei si yana la chisinau Galerie
Yana și Andrei de la Mireasa sezon 5 au petrecut împreună aniversarea lor, dar este timpul să se departă. Băiatul va reveni în casă. | Antena 1

”Mă bucur de ultimele momente alături de iubita mea. Acum e din partea Yanei că ea mă lasă și eu plec. Mulțumesc tuturor, ați dat dovadă de sinceritate și fair play. Eu aș dori să mă odihnesc pentru că sunt foarte obosit. E oboseala psihică decât cea fizică. Trăim aceleași momente și e atât de greu.”, a zis Andrei.

”E minunat alături de ea și știu că e femeia vieții mele. Nu pot să fiu decât fericit”, a susținut fiul doamnei Mioara. ”Am stat cu ea, au fost minunate zilele astea. Ne dorim să fie așa mereu. Din păcate, amândoi, chiar dacă am avut acele momente, trăiam cu gândul la ziua care urmează.”, a mai adăugat tânărul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 iulie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Cuplurile de la Mireasa, de acord ca Yana și Andrei să aibă drepturi totale în Finală

Giovana și Sese sunt de acord ca Andrei și Yana să aibă drepturi egale în Marea Finală. ”Suntem câștigători noi, nu ne afectează”, a zis Sese.

”Din punctul meu de vedere, nici nu m-ar afecta, nici nu m-ar ajuta. M-aș bucura din suflet să aibă aceeași oportunitate ca noi, chiar dacă ei au mai avut o noapte la hotel. O spun din tot sufletul”, a afirmat Perneș.

Sabrina e de acord cu logodnicul ei, ea crede că cei doi merită să fie împreună în Marea Finală. ”Îmi doresc să participe cu drepturi totale, dacă doresc”, a declarat Alina. Vali spune că cei doi și-a dovedit iubirea și că merită.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, curtat de o tânără din afara casei. I-a trimis o scrisoare. Reacția Sabrinei... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 iulie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x