Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, gesturi tandre, departe de ochii curioșilor. Cei doi formează un cuplu

Alexandra și Aron au luat o pauză, după ce concurenta nu era deloc mulțumită de comportamentul băiatului. 

Doamna Robertina este foarte fericită pentru cei doi și spune că Alexandra este fata pe care și-o dorește pentru Cosmin

Antena 1

După mai multe interacțiuni cu doamna Robertina și mai ales cu Cosmin, Alexandra și cel din urmă au decis să dea frâu liber sentimentelor și s-au sărutat.

Alexandra și Cosmin, gesturi tandre

Și asta nu a fost tot. Cei doi s-au ținut în brațe toată seara, s-au sărutat, au făcut gesturi "interzise" pe terasă, sub pătură, departe de ochii celorlalți.

Doamna Robertina este foarte fericită pentru cei doi și spune că Alexandra este fata pe care și-o dorește pentru Cosmin. Aron a privit greu imaginile, dar la final i-a spus Simonei Gherghe că e totul în regulă și că s-a distrat la petrecere.

Cosmin și Alexandra s-au declarat un cuplu în emisia live de azi.

În urmă cu câteva zile, atunci când Alexandra a avut conflict cu bunica sa, Aron era dispus să renunțe la familia sa pentru a porni pe același drum în viață cu Alexandra.

După un telefon primit de la cei de acasă, Alexandra a decis să pună totul pe pauză cu Aron și pare că s-a îndreptat spre Cosmin la scurt timp după plecarea Andreei din casa Mireasa.

Alexandra și Aron s-au despărțit

Alexandra și Aron de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Doamna Elena crede că tânăra este atrasă de Cosmin și spune că fetei îi ”fug ochii ca la viezure”.

Alexandra a primit o scrisoare de la părinții săi, în care era încurajată să pună punct relației cu Aron.

”Vreau să le respect decizia alor mei. Este un sfat pe care îl simt și eu și vreau să-l luăm împreună. E confidențială scrisoarea, dar ți-o citesc dacă vrei.”, a zis Alexandra, care i-a cerut lui Aron să ia lucrurile mai încet.

”Este o distanțare pe care vreau să o iau”, a insistat fata, spre dezamăgirea lui Aron. După difuzarea materialului, concurenta a afirmat că a avut un moment de slăbiciune când a căzut în brațele lui, după ce luase decizia să pună punct.

”Ce mă deranjează e că în momentul în care i-am cerut spațiu, el a început să mă întrebe dacă mai sunt iubita lui. Are nevoie de etichetele astea. (...) Nu a fost ușor, consider că am făcut alegerea ce mai bună pentru mine.”, a mai zis ea.

”Să fiți sănătoși. În viață așa e, uneori pierzi, alteori pierzi.”, a zis doamna Elena, care a insistat că Alexandra și Cosmin sunt atrași unul de altul, într-o discuție cu fiul doamnei Robertina.

”Las-o așa, Cosmin. Nu are rost.”, a mai zis bunica lui Aron după ce concurentul a afirmat că nu există nimic între ei. ”Du-te, mă, de aici. Dacă a ta a plecat, sâmbătă noaptea ți-ai găsit alta.”, a mai spus doamna Elena după discuția cu Cosmin, când era în livingul băieților.

”Las-o să fie fericită. Așa va face cu toți bărbații, îi fug ochii ca la viezure.”, a precizat bunica despre fosta iubită a nepotului.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo după gală. Dezvăluirile din trecut au adus semne de întrebar... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat la petrecere. Concurenta l-a respins pe iubitul ei...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x