Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, gesturi tandre, departe de ochii curioșilor. Cei doi formează un cuplu

Alexandra și Aron au luat o pauză, după ce concurenta nu era deloc mulțumită de comportamentul băiatului. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, gesturi tandre, departe de ochii curioșilor. Cei doi formează un cuplu Galerie
Doamna Robertina este foarte fericită pentru cei doi și spune că Alexandra este fata pe care și-o dorește pentru Cosmin | Antena 1

După mai multe interacțiuni cu doamna Robertina și mai ales cu Cosmin, Alexandra și cel din urmă au decis să dea frâu liber sentimentelor și s-au sărutat.

Alexandra și Cosmin, gesturi tandre

Și asta nu a fost tot. Cei doi s-au ținut în brațe toată seara, s-au sărutat, au făcut gesturi "interzise" pe terasă, sub pătură, departe de ochii celorlalți.

Doamna Robertina este foarte fericită pentru cei doi și spune că Alexandra este fata pe care și-o dorește pentru Cosmin. Aron a privit greu imaginile, dar la final i-a spus Simonei Gherghe că e totul în regulă și că s-a distrat la petrecere.

Cosmin și Alexandra s-au declarat un cuplu în emisia live de azi.

În urmă cu câteva zile, atunci când Alexandra a avut conflict cu bunica sa, Aron era dispus să renunțe la familia sa pentru a porni pe același drum în viață cu Alexandra.

După un telefon primit de la cei de acasă, Alexandra a decis să pună totul pe pauză cu Aron și pare că s-a îndreptat spre Cosmin la scurt timp după plecarea Andreei din casa Mireasa.

Alexandra și Aron s-au despărțit

Alexandra și Aron de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Doamna Elena crede că tânăra este atrasă de Cosmin și spune că fetei îi ”fug ochii ca la viezure”.

Alexandra a primit o scrisoare de la părinții săi, în care era încurajată să pună punct relației cu Aron.

”Vreau să le respect decizia alor mei. Este un sfat pe care îl simt și eu și vreau să-l luăm împreună. E confidențială scrisoarea, dar ți-o citesc dacă vrei.”, a zis Alexandra, care i-a cerut lui Aron să ia lucrurile mai încet.

”Este o distanțare pe care vreau să o iau”, a insistat fata, spre dezamăgirea lui Aron. După difuzarea materialului, concurenta a afirmat că a avut un moment de slăbiciune când a căzut în brațele lui, după ce luase decizia să pună punct.

”Ce mă deranjează e că în momentul în care i-am cerut spațiu, el a început să mă întrebe dacă mai sunt iubita lui. Are nevoie de etichetele astea. (...) Nu a fost ușor, consider că am făcut alegerea ce mai bună pentru mine.”, a mai zis ea.

”Să fiți sănătoși. În viață așa e, uneori pierzi, alteori pierzi.”, a zis doamna Elena, care a insistat că Alexandra și Cosmin sunt atrași unul de altul, într-o discuție cu fiul doamnei Robertina.

”Las-o așa, Cosmin. Nu are rost.”, a mai zis bunica lui Aron după ce concurentul a afirmat că nu există nimic între ei. ”Du-te, mă, de aici. Dacă a ta a plecat, sâmbătă noaptea ți-ai găsit alta.”, a mai spus doamna Elena după discuția cu Cosmin, când era în livingul băieților.

”Las-o să fie fericită. Așa va face cu toți bărbații, îi fug ochii ca la viezure.”, a precizat bunica despre fosta iubită a nepotului.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo după gală. Dezvăluirile din trecut au adus semne de întrebar... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat la petrecere. Concurenta l-a respins pe iubitul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Sambata, 02.03.2024, 17:05
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Sambata, 02.03.2024, 15:11
Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

În gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminată din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tânăra a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iată despre ce este vorba.

Sambata, 02.03.2024, 12:24
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Ultimele știri
x