Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin. Cum a reacționat băiatul

Alina a simțit nevoia să-și surprindă iubitul și i-a pregătit o masă romantică. Cei doi au avut mai multe tensiuni în cuplu, iar acum fata încearcă să repare totul între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin. Cum a reacționat băiatul Galerie
Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin | Antena 1

Alina a pregătit o zi întreagă masa pentru Valentin. Fata a pregătit burgeri gustoși pentru Valentin și a organizat o masă romantică.

Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin

Valentin a fost foarte surprins de ceea ce i-a pregătit iubita sa. Băiatul se pregăta să intre la Capricii, dar a fost luat de Alina și dus pe terasa casei fetelor.

Între cei doi lucrurile au început să se aranjeze și lucrurile merg foarte bine între ei. Cei doi urmează să sărbătorească 2 luni de relație în casa Mireasa.

Surpriza a fost apreciată de toată casa, iar acum este rândul lui Valentin să-și surprindă iubita. Băiatul i-a lăudat preparatele și a spus că abia așteaptă să mai facă.

Alina a pregătit totul de la zero, chiar și chiflele pentru că și-a dat seama că nu are pâine pentru chiftele.

Tensiuni în cuplu Alina și Valentin

Valentin și Alina au avut discuții înaintea de petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi și-au reproșat lucruri și au ajuns la o singură concluzie.

Alina a spus că și-a cerut scuze pentru ce a greșit și că toate acesta discuții o duc cu gândul la faptul că Valentin nu își mai dorește relația. Fata a spus că simte mult față de iubitul ei, dar și-a dat seama de acest lucru doar atunci când a fost liniște între ei.

Valentin a spus că nu își mai dorește să stea în competiție, în timp ce Alina spune că a făcut tot ce el i-a cerut și că tot nu reușește să-l mulțumește. Fata a spus că nu mai poate și că îl așteaptă pe iubitul ei să-i spună ceea ce își dorește.

Valentin i-a spus că Alina cedează foarte repede și că nu știe ceea ce vrea. Alina pe de altă parte a spus că Valentin este supărat și că iscă discuții pe care nici el nu le înțelege. Fata a spus că s-a săturat de situație, că simte că băiatul își bate joc de ea.

Perneș i-a spus lui Vali că se ceartă din discuții inutile și că deși situația era lămurită, pornesc totul de la început. Alina i-a spus Eleonorei că nu mai înțelege nimic din ceea ce vrea Valentin.

Și în emisia live Alina a spus că toate aceste certuri nu o ajută deloc să-și dea seama de sentimentele pe care le are de fapt. Valentin a spus că este dispus să se schimbe și că lucrează la aceste lucruri.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce spune mama lui Perneș despre reîmpăcarea dintre el și Sabrina... Mireasa 2022, sezonul 5. Primul sărut dintre Aron și Elena. Care este statusul relației dintre ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x