Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au inaugurat Camera Matrimonială din Casa Mireasa! Cum au fost surprinși după

Ce discuții au purtat Valentin și Alina, după ce au inaugurat Camera Matrimonială. Gabriela Cristea a fost surprinsă: “Cam obosiți, dragilor!”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au inaugurat Camera Matrimonială din Casa Mireasa! Cum au fost surprinși după Galerie
Valentin și Alina au dormit în Camera Matrimonială și au acoperit camerele cu un sac negru. | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Finalul emisiunii de ieri de la Mireasa aducea o veste importantă pentru concurenți! Și anume, apariția unei camere matrimoniale!

După noaptea petrecută în camera matrimonială, la cafea, cei doi schimbau câteva impresii. Între două guri de cafea, Alina făcea curățenie în camera special amenajată pentru ei, iar apoi își relua discuția cu Valentin.

Valentin și Alina au dormit în Camera Matrimonială și au acoperit camerele cu un sac negru. Ce discuții au avut după acea seară

“Zici că nu ai dormit toată noaptea…”, îi spune Alina, partenerului său. Dacă noaptea lor nu a fost suficient de lungă, se mai “impunea” puțină tachinare în patul din camera fetelor: “Tu de ce stai așa leneșă, dacă îți nu îți este somn?”, întreabă curios Valentin.

Imaginile au fost văzute la Mireasa, Capriciile iubirii, emisiunea de la Antena Stars iar reacțiile nu au întârziat să apară! “Cam obosiți, dragilor!”, spune prezentatoarea TV, Gabriela Cristea. “Eu eram mai obosit, de aia mă întreba de ce ești obosit dacă ai dormit”, spune Valentin.

În platoul emisiunii cei doi au spus că au dormit cu ușa deschisă toată noaptea, lucru care a mirat-o pe Gabriela Cristea. Cei doi au zis că a fost cald, iar Valentin s-a plâns că nu a putut dormi foarte bine.

Citește și: Mireasa sezon 2. Andra și David s-au despărțit. Tânăra a confirmat separarea pe rețelele sociale

Simona Gherghe a anunțat schimbare la Mireasa sezon 5

Unul dintre dormitoarele din casa băieților a fost transformat în dormitor matrimonial. Astfel, cuplurile de la Mireasa vor avea ocazia să petreacă nopți fără cameră.

Simona Gherghe a anunțat că cei dornici să folosească acest dormitor vor primi un sac negru, care trebuie pus peste camera de filmat.

Astfel, se vor putea bucura de intimitate, fără camere și microfoane. Este pentru prima dată când se ia o asemenea decizie.

Mireasa sezon 2. Andra și David s-au despărțit. Tânăra a confirmat separarea pe rețelele sociale... Finala Mireasa sezon 5. La ce oră începe emisiunea de luni, 18 iulie 2022, și cât va dura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x