Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții la ceas de seară. Cum au petrecut cei doi o noapte împreună

Alina și Valentin au avut o noapte împreună. Cei doi nu au putut să-și țină prea mult mâinile departe unul de celălalt, iar materialul a fost difuzat la Mireasa Capriciile Iubirii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții la ceas de seară. Cum au petrecut cei doi o noapte împreună Galerie
Alina și Valentin, discuții la ceas de seară | Antena 1

După ce și-au oferit gesturi tandre și multe sărutări, Alina și logodnicul ei au discutat din nou despre viața în afara casei. Cei doi au vorbit despre copii, despre iubire și despre promisiunile pe care și le-au făcut unul celuilalt.

Alina și Valentin, discuții la ceas de seară

Sub pătură, cu lumina stinsă, Alina și Valentin s-au bucurat unul de celălalt și greu au adormit. Îmbrățișați și cu multe sărutări, se pare că discuțiile în contradictoriu dintre cei doi nu mai există, cel puțin pentru moment.

Cei doi au mai avut parte de momente de intimitate și pare că se înțeleg bine atunci când stau departe de ochii celorlalți concurenți.

Chiar și Nora, atunci când a fost invitată la petrecere, le-a spus celor doi să dea dovadă de maturitate, să lase discuțiile inutile deoparte și să se concentreze pe dragostea lor. Fosta concurentă le-a mai spus că oamenii îi iubesc afară și cred în relația lor, dar totul depinde de cum gestionează ei situațiile din cuplu și momentele tensionate.

Nora le-a îndepărtat și mai mult pe Anda și Alina?!

Anda și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au certat în emisia live din 28 iunie 2022, la Capriciile Iubirii. Totul a pornit la petrecerea de sâmbătă, când logodnica lui Valentin și Nora au discutat despre Leo.

Într-o discuție cu doamna Dana, Anda a spus că nu mai suportă să audă vocea Alinei, care cânta prin bucătărie.

”Să nu cumva să-i mai faci Alinei ceva. Să nu mai ai contact de niciun fel. Ți-am zis că la Capricii a zis că vorbesc ca proasta, ceva de genul. Nu știu dacă ți-am zis. Să nu mai ai niciun fel de contact. Adică mă supăr eu, rău de tot. Nici ”bună ziua” să nu îi mai dai.”, a zis doamna Dana.

”Oricum nu ne salutăm.”, a replicat Anda, care s-a arătat iritată de Alina, care cânta prin casa Mireasa melodia ei și a lui Valentin.

Doamna Dana chiar a sugerat să nu mai discute cu nimeni din casa Mireasa. ”Să vorbească până le ajunge gura la urechi. Cu asta basta”, a spus mama lui Leo.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana și Anda, discuții despre comentariile din mediul online. Ce au spus cele două... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, un nou apel video. Ce au vorbit cei doi îndrăgostiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x