Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin s-au certat din nou. De la ce a pornit totul acum

Discuțiile tensionate între cei doi au pornit încă de la petrecere. Valentin a rugat-o pe iubita sa să stea de vorbă cu el și să-l înțeleagă mai bine. Niciunul dintre ei nu a înțeles însă de la ce a pornit totul.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin s-au certat din nou. De la ce a pornit totul acum Galerie
Alina și Valentin s-au certat din nou | Antena 1

Cearta a continuat între cei doi și ziua următoare. Valentin i-a reproșat atitudinea sfidătoare, dar concurenta a spus că nu mai suportă cearta continuă.

Alina și Valentin s-au certat din nou

Băiatul a spus că pentru el s-a terminat totul atunci când vede cum este tratat de iubita lui. Despărțirea părea să fie una definitivă, iar Valentin a strâns totul din camera sa care îi putea aminti de Alina.

Alina a mers după Valentin și a fost cea care a cerut împăcarea. Valentin nu a pus însă pozele înapoi pentru că spune el că la 5 minute de la împăcare a vazăt aceeași atitudine.

Simona Gherghe i-a spus că poate Valentin i-a gândurile prea dramatic. El este deranjat de faptul că Alina pică pe gânduri în anumite momente cheie din relația lor, dar nu poate afla mai multe de la iubita sa.

Întrebați azi de Simona Gherghe dacă mai formează un cuplu, Alina și Valentin au declarat că se vor hotărî asupra stasului relației lor și vor anunța.

Alina și Valentin, discuție codată și în șoaptă

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au purtat o discuție codată și în șoaptă despre un lucru pe care nu au vrut să-l dezvăluie.

”Te simt departe.”, a zis Alina când stătea în brațele iubitului. ”Acum da, în secundele astea, da că ai zis ceva și m-ai pus pe gânduri un pic. Mă faci să mă gândesc de fiecare dată când atingi subiectul.”, a răspuns Valentin.

”La ce să te gândești?”, a replicat concurenta și Vali i-a zis: ”La ce zici. La ce zici și dacă are legături. Nu vreau niciodată în viața asta, dacă s-ar întâmpla sau așa mai departe, să fiu eu vina pentru ceva ce ai nevoie, ai avea nevoie sau te alimenta. Poate îți doreai, poate îți lipsea ceva și nu regăseai la mine și totuși... chiar nu vreau să fie chestia asta”.

”Gen, dacă mie mi-ar fi lipsit ceva înainte să intru cu tine într-o relație, totuși am acceptat să intru cu tine în relație cu toate că există o lipsă”, a zis Alina, încercând să înțeleagă la ce se referă iubitul ei.

Vali i-a spus că se referă la anumite lipsuri ale ei, pe care le-ar putea căuta la el și pe care e posibil să nu le găsească. ”Am tras concluzia asta pentru că în prima fază a emisiunii mi-ai zis că te-a atras nu știu ce. De acolo nu mai înțeleg. Apoi îmi spui mie, apoi... De aia îți zic, că nu înțeleg. Sunt trei tabere”, a mai spus Valentin.

Alina i-a explicat că în prima fază nu i-a plăcut nimic: ”Ți-am explicat asta la hotel, a fost doar așa. Eu când te-am ales pe tine... În primul rând, fizic clar te-am plăcut pe tine. Dacă mi-ai atras atenția, clar ai fost ăla care mi-a plăcut.

Apoi te-am cunoscut, mie mi-a plăcut la tine tot, și cum gândești, cum vorbești și cum pui problema, cum rezolvi problema. Nu ar exista altceva, dacă te referi la altă tabără. Nu ar exista altceva ce eu nu aș vrea și nu aș putea avea de la tine.”

Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul lui Aron după ce a fost eliminat. Ce a scris pe internet... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș au stat din nou separați la petrecere. Larisa crede că nu vor mai forma un cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 1 martie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 01.03.2024, 16:38
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Băieții s-au votat între ei în Gala de vineri, 1 martie 2024. Iată ce nominalizări au făcut și pe cine au propus pentru eliminare.

Vineri, 01.03.2024, 16:28
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Prima i-a spus că vrea să-l cunoască și i-a cerut să ia o decizie.

Vineri, 01.03.2024, 16:01
Ultimele știri
x