Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul lui Aron după ce a fost eliminat. Ce a scris pe internet

În Gala Mireasa din 21 mai 2022, Aron a fost eliminat. Tânărul a plecat singur spre casă pentru că bunica lui, doamna Elena, a rămas în competiție pentru a îl însoți pe Sese.

colaj de imagini cu aron de la mireasa sezon 5 in platoul capriciile iubirii Galerie
În Gala din 21 mai 2022, Aron a fost eliminat. Tânărul a plecat singur spre casă pentru că bunica lui, doamna Elena, a rămas în competiție pentru a îl însoți pe Sese | Antena 1

Aron a primit bucuros vestea, mai ales că nu o dată și-a exprimat dorința de a pleca acasă. Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu a avut noroc să-și găsescă pe cineva în show-ul matrimonial.

Mai întâi, el a fost interesat de Alexandra, cu care a format un cuplu. Totuși, după câteva săptămâni, cei doi s-au despărțit. De vină erau, spunea tânăra, reacțiile lui.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria și-a asumat relația. Primele imagini cu bărbatul care a cucerit-o

Ea s-a orientat rapid către Cosmin, cu care are și acum un cuplu, în afara competiției. Aron a încercat să o recâștige în perioada când iubitul ei era pedepsit pentru accesul de violență, însă fără succes.

Mai târziu, Aron a dorit să o cunoască pe Elena, însă cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite după o discuție în care fata îl informa că nu dorește să se cunune religios.

Mesajul lui Aron după ce a fost eliminat de la Mireasa sezon 5

După eliminare, Aron a rămas o noapte în București și apoi s-a îndreptat spre casă. Din camera de hotel, el a postat un mesaj pe Instagram.

”Buna dragilor !!! După un timp de 4 luni ne revedem ! Ma bucur sa fiu alături de voi și sper ca și voi va bucurați deodată cu mine ! Am trăit experiența vieții mele și cu siguranța nu regret o secunda ! Așa ca 2022 cel mai tare an ever ! Mulțumesc tuturor!”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Aron de la Mireasa sezon 5

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Concurentul de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 21 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licență ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Aron spunea că viitoarea iubită trebuie să fie ambițioasă, comunicativă, deschisă, cu bun simț nu doar în familie, ci și în public, să știe cum să se comporte în societate. Să aibă maximum 1.70, de preferat brunetă, în jur de 55 de kg. Din păcate, el nu a reușit să găsească pe cineva la Mireasa și a plecat singur din show-ul matrimonial.

Mireasa sezon 3. Maria și-a asumat relația. Primele imagini cu bărbatul care a cucerit-o... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin s-au certat din nou. De la ce a pornit totul acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x