Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un cuplu aflat în impas! Concurenta, în lacrimi la Mireasa. Capriciile iubirii!

Tensiune mult acumulată între Alina și Valentin! Un teren propice pentru inevitabile contradicții! Vorbele aruncate de Valentin au durut-o pe Alina, care părea să-i fi cerut o despărțire îna cel moment.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un cuplu aflat în impas! Concurenta, în lacrimi la Mireasa. Capriciile iubirii! Galerie
Tensiune mult acumulată între Alina și Valentin! Un teren propice pentru inevitabile contradicții! | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Tensiune mult acumulată între Alina și Valentin! Un teren propice pentru inevitabile contradicții! În tabăra fetelor, discuția avea același subiect, cearta dintre Alina și Valentin, iar Yana punea o vorbă bună pentru acesta, a încercat să o împace pe Alina în privința lui Valentin, care a spus ceva ce a rănit-o enorm pe tânără: “Poate-mi fac și altă relație”.

Alina s-a enervat foarte tare la acel moment: ”Pleacă de aici. Pleacă de aici, te rog frumos. Nu am ce să discut cu un om ca tine. Auzi, poate-mi fac și altă relație”.

”Eu nu o să mă mai mărit o dată doar ca să fac taximetrie, să duc amantele acasă. Du-te și fă-ți relație.”, a spus tânăra.

Alina a mai adăugat că nu are rost să poarte aceeași discuție. În același timp, Valentin a spus că el nu ar fi zis acel lucru dacă ea nu alimenta tensiunile. Totuși, a insistat să rezolve atunci problemele, înțelegând că Alina a propus o despărțire.

Alina a izbucnit în lacrimi. Tânăra a luat o decizie la nervi, însă nu total! Valentin a vrut să afle ce se întâmplă

Gabriela Cristea întreabă: “Alina, te-ai despărțit de Vali?”. Târa răspunde: “Da, dar nu sunt singură în relație!”.

“Tu te-ai despărțit de el, dar el nu s-a despărțit de tine, sau cum?”, întreabă prezentatoarea TV.
“Jumătatea ei s-a despărțit, cum ar veni…”, răspunde Valentin, cu zâmbetul pe buze.

Valentin a insista la Mireasa, Capriciile iubirii, de la Antena Stars, pe subiectul despărțirii. Alina nu i-a răspuns acestuia dacă a luat sau nu decizia, dându-i de înțeles că se gândește și vrea să lase apele să se liniștească, timp în care Valentin nu a avut deloc pace și în ciuda relaxării aparente, el tot a insistat să scoată un răspuns de la iubita sa.

Gabriela Cristea a încercat să-i explice: “Măi, dacă mul îți spune că nu vrea să vorbească acum, nu forța lucrurile, lasă-le așa, că poate nu e pregătit să spună. Dacă tu ai spus în live -este decizia ta și în cazul acest asumă-ți și spune care este decizia ta- și ea nu a zis nimic, înseamnă că nu a luat încă o decizie. Sau cel puțin așa înțeleg eu!”.

“Eu cred că ar trebui să stai un pic. Să stai și să nu faci nimic”, îl sfătuiește Paula Chirilă.

Gabriela Cristea și-a îndreptat atenția către Alina, pentru a afla cum se simte ea și ce are în gând și în suflet, pentru că până acum doar cu Vali a stat de vorbă, iar ea a completat “de pe margine” cu răspunsuri monosilabice și grimase, însă cel mai important este să fie aflată poziția tinerei care l-a pus pe iubitul ei în pragul despărțirii în urma neînțelegerilor. Reamintim că Valentin a spus ceva ce ulterior a regretat: “Poate-mi fac și altă relație”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat. Băiatul a rugat-o pe Yana să nu mai discute cu iubita lui despre relația lor

“Cum am zis și astăzi, eu nu mi-am dat seama că pe mine, ce a fost în trecut, m-a afectat atât de tare și cumva, când mi-a zis lucrul ăsta”, a spus Alina cu lacrimi în ochi. Ea a vorbit despre faptul că Valentin a apăsat pe niște butoane, care au declanșat o traumă din trecut. Alina a spus că atât timp cât ea ar ști despre el că are o problemă în spate, nu ar atinge acel loc sensibil.

Mireasa 2022, sezon 5. Manu s-a împăcat cu Mădălina, tânăra care îi purta copilul. Imagini adorabile cu cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei pare dispus să se mute cu Yana în Republica Moldova! Tânăra e încântată de Bacău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x