Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alți doi băieți au cunocut azi fetele din casa Mireasa. Cum s-au descurcat

Sebastian este primul băiat care a intrat azi în casa Mireasa pentru a le cunoaște pe cele 8 concurente. Acesta a venit însoțit de mătușa lui în emisiune, iar în acest moment recunoaște că e stabil, dar uneori are tendința să fie puțin egoist. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Alți doi băieți au cunocut azi fetele din casa Mireasa. Cum s-au descurcat Galerie
Sebastian a avut un blind date cu Giovana | Antena 1

Acesta scrie versuri, face mult sport și deși este o persoană destul de visătoare, acesta vrea o parteneră pe calapodul lui. Partenera lui trebuie să atentă, drăgăstoasă și mereu curioasă.

Sebastian le-a cunoscut pe fetele din casa Mireasa

Concurentul recunoaște că vrea toată atenția asupra lui și spune că a fost un copil dificil. A fost exmatriculat prima dată de la școală în clasa 1, dar acum este inginer.

S-a născut pe 15 martie 1998, în Craiova. Este singur la părinți, a fost foarte rasfatat, este egoist, nu-i place sa împartă nimic cu nimeni.

Se mai considera o persoană dominatoare și fără mare încredere în ea, dar si un visitor. Îi place sa fie mereu în centrul atenției, să fie înconjurat de oameni, dar nu are prieteni, doar amici.

Cu părinții are o relație foarte buna, comunică mult, locuiesc împreună. Mama, Elena (45 ani) este asistent medical la spitalul din Craiova, dar este si medic psiholog. Tatăl, Ion-Dan (50 ani), lucrează în cadrul armatei. Părinții sunt foarte deschisi, l-au lăsat mereu să facă doar ceea ce a vrut el. Își dorește să se căsătorească, să aibă o familie numeroasă. Îi plac brunetele pentru că i se par mai serioase, dar nu-l interesează foarte mult aspectul fizic. Vrea ca viitoarea iubită să aibă ceva în cap, să fie isteață.

Sebastian a avut un blind date cu Giovana

Sebastian a venit foarte pregătit la întâlnire. A luat-o puțin prea repede pe Giovana, lucru care a făcut-o pe concurentă să spună să pare prea arogant.

După ce s-au descris și s-au cunoscut mai bine, Giovana a spus că a avut foarte multe emoții.

Sebastian a mărturisit că Giovana i-a lăsat o părere foarte bună, dar că nu știe ce să spună dacă se potrivesc sau nu. După ce l-a cunoscut, Giovana a spus că ea nu crede că sunt compatibili, iar Sebastian spune că e doar părerea ei.

Cei doi au avut un date atipic. Nora l-a întrebat dacă este mereu la fel de energic, iar concurentul a răspuns că da și că are mereu o energie foarte bună.

Andrei a cunoscut și el concurentele sezonului 5

Andrei a spus că își iubește mult mama și are o părere foarte bună despre el și vrea să devină un alpha male. Acesta își dorește o parteneră abordabilă, îi place să fie cucerit și este un optimist convins.

Andrei s-a născut pe 23.10.1996, la Bacău, comuna Horgești, unde și-a petrecut toată copilăria. A urmat studiile la Bacău, inclusiv facultatea. A făcut facultatea de Administarea Afacerilor. Provine dintr-o familie numeroasă, cu cinci copii. Are 3 frați, o soră și 3 nepoți. Au o relație bună, se iubesc, se respectă și se ajuta.

Se descrie ca o persoană foarte ambițioasă, un luptător, cuceritor, o persoană care niciodată nu renunță. Andrei Cica a avut o singura relatie serioasă, a durat 1 an și 5 luni, s-a încheiat în urmă cu jumătate de an.

Andrei a avut un blind date cu Alexandra

Andrei și Alexandra se consideră amândoi niște familiști, iar concurentul a fost impresionat de faptul că deși fata are doar 22 de ani are o gândire matură.

Alexandra vrea un partener sincer, loial, vrea un bărbat care să-i dăruiască familia pe care i-o dorește foarte mult. Amândoi au recunoscut că sunt geloși, dar au spus că există limite în aceste sentimente.

Alexandra spune că i-a stârnit interesul, dar nu e de părere că vrea să o cunoască foarte mult.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e cu gândul la o altă fată din afara casei. Ce mărturisiri a făcut concurentul... Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa e noua concurentă din competiție. Cum arată și cu ce se ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x