Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Andreea a primit o scrisoare de la părinți. Aceștia nu sunt de acord cu Cosmin

Andreea și Cosmin formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecerea de săptămâna trecută și de atunci sunt mereu împreună.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andreea a primit o scrisoare de la părinți. Aceștia nu sunt de acord cu Cosmin Galerie
Andreea și Cosmin formează un cuplu | Antena 1

De atunci și până acum au avut mai multe reproșuri unul la adresa celuilalt, dar se pare că le-au depășit cu bine. Ei sunt tot împreună, dar un gând nu i-a dat pace Andreea, și-a dorit mult să afle și părerea părinților.

Andreea a primit o scrisoare de la părinți

Scrisoare de la aceștia a venit, iar Andreea a citit rândurile cu ochii în lacrimi. Părinții ei nu sunt de acord cu Cosmin, consideră că aceasta s-a grăbit și că locul ei nu este în emisiune. O vor acasă mai repede decât se aștepta.

Andreea a spus că se aștepta la o asemenea reacție din partea lor și că nu au fost niciodată de acord cu bărbații din viața sa. Cosmin a spus că aceste rânduri nu-l interesează și nu-l afectează cu nimic, iar doamna Robertina i-a dat câteva sfaturi concurentei.

Fie trăiește viața impusă de părinți, fie trăiește conform propriilor alegeri.

Cosmin și Andreea formează un cuplu

Cosmin și Andreea formează al doilea cuplu de la Mireasa sezon 5. Cei doi s-au sărutat la petrecerea de sâmbătă, 5 februarie 2022.

Cu doar câteva momente înainte de sărut, Cosmin și Andreea au purtat o discuție în livingul băieților. Fata i-a transmis că nu vrea să se grăbească și peste două săptămâni să rămână cu buza umflată.

Cosmin i-a răspuns că el face ce simte și va ține cont de dorințele ei, dar asta înseamnă să se abțină.

Și Lucy a încurajat-o pe Andreea să fie mai prudentă, pe când Perneș i-a zis că nu este o regulă ca femeia să iasă rănită dintr-o relație. El a adăugat că, la fel ca în cazul lui cu Sabrina, Cosmin și-o poate ”lua în freză”.

Câteva minute mai târziu, ajunși în livingul fetelor, Andreea a încercat să-l împiedice pe Cosmin să meargă să fumeze. Ea i-a împărtășit, din nou, temerile ei și atunci fiul doamnei Robertina a sărutat-o.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a aflat despre trecutul lui Aron. Alexandra a fost deranjată de ceea ce a auzit... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce fată a fost eliminată din competiție și cine sunt favoriții publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x