Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, rivalul lui Perneș la inima Sabrinei. Ce spune concurentul

Andrei și Sabrina au interacționat mult la petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi au stat mult împreună, iar Andrei a devenit rivalul lui Perneș la inima fetei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, rivalul lui Perneș la inima Sabrinei. Ce spune concurentul Galerie
Andrei a fost invitat la Capriciile iubirii și a susținut același lucru, de față chiar și cu Perneș și Sabrina | Antena 1

După ce mult timp a spus că nu îi place nicio fată din casă, acum Andrei a arunct bomba în casa băieților. Acesta a spus sus și răspicat că Sabrina este o fată frumoasă, de gașcă, care i-a atras atenția în ultima vreme și vrea să o cunoască mai bine.

Andrei, rivalul lui Perneș la inima Sabrinei

Andrei a fost invitat la Capriciile iubirii și a susținut același lucru, de față chiar și cu Perneș și Sabrina. Fata nu a spus nimic, dar Perneș a simțui nevoia să puncteze că nimeni și nimic nu îl va împiedica să reacționeze dacă cineva se joacă cu inima Sabrinei.

Gabriela Cristea l-a întrebat pe Andrei dacă nu cumva se joacă un pic ca să-l provoace pe Perneș, dar acesta spune că recent și-a dat seama că fata îl atrage.

Băiatul doamnei Mioara a mai spus că este fericit că acum are pe ce să se concentreze și că nu va mai da curs discuțiilor în contradictoriu cu ceilalți băieți din casă.

Cum a reacționat Sabrina

Sabrina a început să plângă după ce Andrei și-a arătat interesul față de ea. Andrei când i-a văzut reacția a spus că se retrage, iar între Perneș și Andrei au existat din nou discuții aprinse.

Sabrina a avut cuvinte urâte de spus la adresa lui Andrei, iar nervii lui Perneș au fost întinși la maximum. Acesta din urmă a spus că nu mai are ce discuta cu Andrei.

Perneș a spus că nimeni nu casă nu mai are dreptul să discute cu el despre Sabrina, mai ales oamenii care au atacat-o de-a lungul timpului. Andrei i-a spus în repetate rânduri că Perneș este disperat după ea și că nu îi înțelege atitudinea: "E proprietatea ta, e intabulată, tot".

Larisa i-a fost alături Sabrinei și i-a spus că o înțelege. Tatăl fetei a intrat azi prin telefon în direct ca să-și susțină fata. Acesta a spus că o încurajează și știe că are un caracter diferit. Domnul Iosif a sfătuit-o să lase trecutul în urmă și să-și construiască viitorul.

Sabrina regretă că l-a îndepărtat pe Perneș

Sabrina și Perneș au discutat la cină despre faptul că fata a decis să se lase influențată și să-l îndepărteze pe concurentul de la Mireasa sezon 5.

La cină luată în casa fetelor și mamelor, cei doi au stat de vorbă deschis și au realizat că se plac cu adevărat. Perneș i-a explicat faptul că nu este violent, un lucru de care Sabrina se temea.

După discuția avută, concurenta a revenit la sentimente mai bune față de el.

”Poate am făcut o greșeală, am dat cu piciorul unei cunoașteri sau relații, de care m-aș fi putut bucura. Nu cred că aș putea avea ceva cu cineva din casă. Nu am simțit cu nimeni din casă ce am simțit cu Perneș”, a zis Sabrina.

În emisia live, Simona Gherghe a întrebat-o pe fată dacă ea și Perneș se află într-o cunoaștere.

”Suntem bine, mi-a plăcut și mie... Suntem foarte bine. M-am gândit mult. Mi-a părut rău că am pus stop și o luăm ușor. Suntem într-un început de cunoaștere”, a mai spus fata.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina au avut un date în afara casei. Cei doi s-au tachinat reciproc pe parcursul înt... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina Iacob, o nouă schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x