Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a certat în direct cu mama sa. Schimb de replici dur. Yana a privit supărată totul

Andrei se ceartă cu doamna Mioara pentru Yana. Tânărul îi cere mamei sale să nu se mai bage în relația lui. Acesta susține că o acceptă pe Yana cu tot cu trecutul ei. În schimb, doamna Mioara are doar cuvinte urâte la adresa iubitei fiului ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a certat în direct cu mama sa. Schimb de replici dur. Yana a privit supărată totul Galerie
Andrei se ceartă cu doamna Mioara pentru Yana. Tânărul îi cere mamei sale să nu se mai bage în relația lui. Acesta susține că o acceptă pe Yana cu tot cu trecutul ei. În schimb, doamna Mioara are doar cuvinte urâte la adresa iubitei fiului ei. | Mireasa

Yana și Andrei au avut din nou discuții, dar de data acesta pe un fond mai calm și mai asumat. Însă, mama lui Andrei a dezlănțuit o furtună. Doamna Mioara le-a atras atenția și le-a spus că numai supărări și “bosumflări” sunt între cei doi, ea le-a reproșat că ei nu lasă trecutul în urmă și aduc discuții de zile în urmă.

Doamna Mioara a fost extrem de dură la adresa Yanei și a fiului ei. În direct, conflictul a evoluat

Mama lui Andrei i-a spus fiului ei că nu așa se construiește o căsnicie și că nu ar trebui să mai aducă în discuție subiecte de acum o săptămână: “M-am saturat de voi, zăpăciți casa numai cu certuri și cu motive care nu-si au rostul.

“Numai ceruri la voi! Nu o sa faceți casă niciodată în viață, nici unul nici altul dacă este numai ceartă. Voi nu știți altceva”, le spune doamna Mioara celor doi.

“Doamna Mioara, dați-mi pace”, spune Yana.

“Ești o supărată și o răsfățată. Cred că așa e și mama ta, de aia nu a stat bărbatul cu ea”, spune doamna Mioara. Moment în care Yana s-a ridicat Și aplecat: “E o femeie nebună”, spune Yana în timp ce pleacă extrem de nervoasă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză senzuală din partea Yanei! Scenele care i-au dat lumea peste cap lui Andrei

“Știe numai să judece și să pună motive în față. Tu nu ai venit să te măriți, ai venit să te faci vedetă, să te vadă lumea. Ești bună numai de ceartă. Cine Dumnezeu te-a adus în emisiune să-mi bat eu capul cu tine”, a spus doamna Mioara.

Yana și-a cerut scuze în direct pentru ceea ce i-a spus doamnei Mioara, însă acesta nu a fost deloc deschisă să primească părerea de rău a iubitei fiului ei. Ea nu crede deloc că Yana a venit în emisiune pentru a se căsători, lucru care o face să fie extrem de supărată pe alegerea fiului ei.

Doamna Mioara i-a spus lui Andrei că cei doi “fac de râs toată emisiunea” cu certurile și cu relația pe care ba o au, ba nu o au.

Andrei și Yana s-au împăcat. Relația lor s-a legt natural, după despărțirea bruscă

Yana și Andrei au ajuns la sentimente mai bune, după separarea bruscă. Andrei și Yana s-au despărțit pe 8 iunie, decizia a fost a băiatului. Doamna Mioara a fost la un pas să cedeze, a vrut să plece din emisiune, relația fiului o consumă și nu se mai simte deloc bine.

“El caută compania cu altcineva când noi nu vorbim”, i-a reproșat Yana, însă de aici totul a escaladat. “Eu vreau să mă însor cu tine și tu crezi că mă uit la altă femeie?”, întreabă vizibil furios și deranjat Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au despărțit. Doamna Mioara este obosită de relația fiului și vrea să plece

Cei doi au avut în emisiunea din 8 iunie o discuție ușor aprinsă, însă lucrurile par să fi luat o turnură neașteptată, iar la Mireasa, Capriciile iubirii, de la Antena Stars, băiatul vizibil supărat, alături de mama sa care îi împărtășea părerile, a spus că se desparte definitiv de Yana.

Andrei și Yana s-au împăcat, bărbatul a mărturisit că vrea să se însoare cu ea, dar nu se știe dacă se va întâmpla cest lucru în emisiune sau afară.

Mireasa 2022, sezonul 5. Simona Gherghe nu prezintă gala de sâmbătă! Cine i-a luat locul și de ce lipsește prezentatoare... Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatele cursei de eliminare. Sabrina și Perneș nu sunt eliminați din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x