Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Simona Gherghe nu prezintă gala de sâmbătă! Cine i-a luat locul și de ce lipsește prezentatoarea TV

Simona Gherghe lipsește din gala Mireasa de sâmbătă, din 11 iunie 2022. Prezentatoarea TV a fost înlocuită. Cine stă pe scaunul ei și ce s-a întâmplat.

fotografie cu simona gherghe, prezentatoarea mireasa, imbracata in rochie Galerie
Simona Gherghe lipsește din gala Mireasa de sâmbătă, din 11 iunie 2022. Prezentatoarea TV a fost înlocuită. Cine stă pe scaunul ei și ce s-a întâmplat. | Mireasa

În ediția de vineri a emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe a anunțat la final că va lipsi de la cârma show-ului matrimonial în gală, dar și zilele ce urmează.

Simona Gherghe nu prezintă gala de sâmbătă. De ce lipsește din emisiune și cine o înlocuiește

Simona Gherghe a spus și motivul vineri, însă rapid s-a aflat. Prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Instagram imagini de la munte, acolo unde se află cu familia și copiii.

În locul său este Gabriela Cristea, prezentatoarea TV de la Mireasa, Capriciile iubirii, care cunoaște foarte bine fiecare poveste a concurenților și este pregătită pentru o emisiune ce va aduce multe situații interesante pentru fiecare concurent, dar și pentru publicul de acasă.

La finalul emisunii de vineri, Simona Gherghe a făcut un anunț care a tulburat-o pe Sabrina și atunci i-a pus în temă și pe concurenți că va lipsi zilele ce urmează.

Simona Gherghe a anunțat vineri că publicul a votat masiv, dar nu se știe încă dacă cei doi concurenți vor pleca sau vor rămâne în competiție. Sabrina și Larisa izbucnesc în lacrimi la auzul acestor vești.

Prezentatoarea TV a anunțat ieri că publicul a votat masiv pentru cursa de eliminare, însă rezultatele se vor afla abia mâine, în Gala Mireasa. La cele auzite Sabrina a izbucnit în lacrimi și a spus că nu știe ce înseamnă vot masiv, însă își dorește să iasă cu fruntea sus, dacă e ca publicul să voteze împotriva lor.

Perneș a spus că o iubește pe partenera lui și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce i-a oferit. Simona Gherghe le-a spus să fie încrezători în ceea ce pot ei și să aștepte rezultatul de mâine.

Ce surprize îi așteaptă pe concurenți? Stai alături, livrăm informația din emisiunea Mireasa, de la Antena 1 în timp real.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce o nemulțumește pe Sabrina la Perneș. Mărturisirile concurentei, cu puțin timp înainte de gal... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a certat în direct cu mama sa. Schimb de replici dur. Yana a privit supărată totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x