Antena Căutare

MIreasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana, prima imagine împreună pe contul bărbatului. Ce i-a transmis iubitei sale

Andrei a publicat prima imagine alături de iubita lui, Yana, chiar de ziua lor. Iată ce i-a scris și cum a reușit să o emoționeze total pe frumoasa tânără.

MIreasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana, prima imagine împreună pe contul bărbatului. Ce i-a transmis iubitei sale Galerie
MIreasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana, prima imagine împreună pe contul bărbatului. Ce i-a transmis iubitei sale | Antena 1

Andrei și Yana au împlinit o lună de la logodnă și sunt mai fericiți ca niciodată. Iată ce a transmis fostul concurent pe rețelele de socializare, pe contul său personal. Este prima postare pe care Andrei o publică pe contul său de socializare împreună cu Yana.

Andrei și Yana, prima postare pe contul fostului concurent. Ce i-a transmis iubitei sale

Andrei și Yana par să fie din ce în ce mai apropiați, iar postările lor de pe rețelele de socializare ne demonstrează acest lucru. Iată că ei s-au pozat într-o ipostază foarte romantică, iar fanii au reacționat imediat cum au văzut imaginea.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei si Yana, forografie din intimitate. Cât de frumoși sunt împreună

Cei doi par să se iubească foarte mult, iar din postările lor reiese faptul că se înțeleg foarte bine. Deși nu au câștigat marele premiu pus în joc de emisiunea Mireasa, aceștia au câștigat ceva mai de preț - relația pe care o au.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La multi ani dragostea mea toată!👄❤ O lună minunata de logodnă! La cat mai multe!!❤”, a scris Andrei pe rețelele de socializare.

Cei doi au mai apărut împreună pe internet, însă acum e pentru prima oară când au apărut pe contul de socializare al bărbatului. De curând, aceștia s-au fotografiat într-o oglindă, însă au avut nevoie de o editare pentru a putea fi publică imaginea, fiind una destul de controversată.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu Andrei și Yana după ce s-au reîntâlnit la Chișinău. Cum s-au pozat îndrăgostiții

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei si Yana, forografie din intimitate. Cât de frumoși sunt împreună... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, cele mai noi detalii despre viața lor de cuplu. Ce au dezvăluit într-un live...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Bogdana, iubita lui Liviu, a părăsit competiția în urma galei Mireasa de pe 22 septembrie 2023. Imaginile de la plecarea fetei au fost difuzate la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Sambata, 23.09.2023, 09:18
Mireasa, sezon 8. Unde a decis să meargă Bogdana după eliminarea din competiție: „Nu cred că este nimic rău în asta”

Mireasa, sezon 8. Unde a decis să meargă Bogdana după eliminarea din competiție: „Nu cred că este nimic rău în asta”

După ce a părăsit casa Mireasa, Bogdana a fost invitată la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde a făcut câteva declarații. Tânăra a spus și unde a stabilit că va merge să locuiască.

Vineri, 22.09.2023, 21:49
Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 22 septembrie 2023!

Vineri, 22.09.2023, 16:45
Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Bogdana și Alina. Ce a votat publicul

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Bogdana și Alina. Ce a votat publicul

Timp de o săptămână, fanii Mireasa au avut de ales ce fată să plece din competiție. La cursa de eliminare s-au aflat Bogdana și Alina. Bogdana a fost eliminată!

Vineri, 22.09.2023, 16:14
x