Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Cosmin s-au duelat în cuvinte. Amândoi au aruncat cu amenințări și jigniri

Alexandra și Aron s-au despărțit. Acum, fata este într-un cuplu cu Cosmin, iar după ce cei doi îndrăgostiți au avut gesturi tandre la petrecerea de sâmbătă, Aron a început cu glumele.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Cosmin s-au duelat în cuvinte. Amândoi au aruncat cu amenințări și jigniri Galerie
Cosmin și Aron și-au aruncat cuvinte grele, iar Perneș și Valentin au încercat să-i calmeze | Antena 1

Cosmin și Aron și-au aruncat cuvinte grele, iar Perneș și Valentin au încercat să-i calmeze. Aron a vorbit urât despre Alexandra, a spus că i-a făcut lucruri care nu s-au văzut la cameră, iar Cosmin s-a aprins rău.

Aron și Cosmin s-au duelat în cuvinte

Întrebați în emisia live de Simona Gherghe ce s-a întâmplat în casa băieților, Aron a spus că a simțit că familia sa a fost atacată și de aceea a reacționat.

Amenințările au continuat și în emisiunea live, iar Simona Gherghe a spus că jignirile și amenințările nu-și au locul în această emisiune.

Alexandra s-a simțit jignită de cuvintele lui Aron, iar acesta a spus că a greșit atunci când a spus acele cuvinte. Simona Gherghe le-a atras atenția să nu mai exagereze cu sentimentele și să nu se mai provoace.

Nici bunica Elena și nici Alexandra nu au avut nimic de comentat în emisia live.

Alexandra și Cosmin, gesturi tandre, departe de ochii curioșilor

Alexandra și Aron au luat o pauză, după ce concurenta nu era deloc mulțumită de comportamentul băiatului.

După mai multe interacțiuni cu doamna Robertina și mai ales cu Cosmin, Alexandra și cel din urmă au decis să dea frâu liber sentimentelor și s-au sărutat.

Și asta nu a fost tot. Cei doi s-au ținut în brațe toată seara, s-au sărutat, au făcut gesturi "interzise" pe terasă, sub pătură, departe de ochii celorlalți.

Doamna Robertina este foarte fericită pentru cei doi și spune că Alexandra este fata pe care și-o dorește pentru Cosmin. Aron a privit greu imaginile, dar la final i-a spus Simonei Gherghe că e totul în regulă și că s-a distrat la petrecere.

Cosmin și Alexandra s-au declarat un cuplu în emisia live de azi.

În urmă cu câteva zile, atunci când Alexandra a avut conflict cu bunica sa, Aron era dispus să renunțe la familia sa pentru a porni pe același drum în viață cu Alexandra.

După un telefon primit de la cei de acasă, Alexandra a decis să pună totul pe pauză cu Aron și pare că s-a îndreptat spre Cosmin la scurt timp după plecarea Andreei din casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce cadou i-a făcut Sebastian Inimioarei de Dragobete. Cei doi sunt într-o cunoaștere, spune tânăr... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce discuții au apărut între Nora și Leo după ce au apărut informații despre trecutul concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x