Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Cât va sta Andrei la Chișinău și cum decurge relația cu Yana. Cei doi s-au filmat recent

Yana și Andrei s-au reîntâlnit după terminarea sezonului 5 Mireasa. Băiatul a mers la Chișinău deoarece Yana are interdicție în România și sunt foarte bine împreună.

Cât va sta Andrei la Chișinău și cum decurge relația cu Yana

Instagram

Recent, pentru a pune capăt speculațiilor că nu mai sunt împreună, cei doi au filmat cum decurge o zi din viața lor. De la trezire și până la cumpărături ori pregătirea cinei, Yana și Andrei le-au oferit fanilor cele mai simpatice fotografii cu ei.

Cât va sta Andrei la Chișinău și cum decurge relația cu Yana

Cei doi îndrăgostiți se completează unul pe celălalt și se simt foarte bine atunci când sunt împreună. Imaginile sunt dovada clară a faptului că se iubesc și nu pot sta foarte mult despărțiți.

Andrei a mai spus în filmuleț că doamna Mioara este bine și ea, că e acasă și că s-a relaxat atunci când și-a văzut copiii și nepoțoii. Yana are grijă de Andrei și îl răsfață cum știe ea mai bine.

Cât despre șederea lui Andrei la Chișinău, acesta a spus că poate sta pe teritoriul Republicii Moldova timp de trei luni.

Yana și Andrei, ipostază tandră din intimitatea dormitorului

Yana și Andrei s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră în intimitatea dormitorului. Tânăra a fost pozată în timp ce stătea cu mâna pe pieptul logodnicului său, iar el era întins în pat.

Yana și Andrei se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din sezonul 5 Mireasa. Odată cu finala show-ului matrimonial, cei doi au continuat să își trăiască frumoasă poveste de dragoste cât mai retrași de ochii curioșilor.

Yana și Andrei sunt destul de activi în mediul online, unde interacționează cu susținătorii lor. Chiar dacă au ales să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor, cei doi nu au renunțat la obiceiul de a-și ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața lor.

De altfel, aceștia publică des imagini cu ei, mai ales de când tânărul se află în Chișinău, locul din care este logodnica lui. Andrei a așteptat cu nerăbdare Finala sezonului 5 Mireasa pentru a putea să își revadă partenera, care nu s-a mai putut întoarce în casa reality show-ului din cauza unor situații birocratice.

Yana și logodnicul său s-au bucurat din plin de fiecare clipă petrecută împreună, însă n-au uitat de susținătorii de pe contul de Instagram. De curând, Andrei s-a hotărât să publice o imagine neașteptată cu viitoarea lui soție.

Cei doi s-au lăsat fotografiați în intimitatea dormitorului lor, iar foarte puțini au avut ocazia să-i vadă așa. Tânăra a fost surprinsă în timp ce ținea mâna pe pieptul lui Andrei, în timp ce el stătea întins în pat.

Mireasa, sezon 3. Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale. Ce se întâmplă între ea și Marian... Mireasa sezon 2. Andra și David sunt din nou împreună. Ce spune doamna Mia despre relația fiului ei...
Ultimele știri
x