Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Andra și David sunt din nou împreună. Ce spune doamna Mia despre relația fiului ei

Doamna Mia a publicat un nou filmuleț pe canalul de Youtube și a discutat despre cuplurile din finala sezonului 5 Mireasa. Simpatică, așa cum o știm, mama lui David a comentat pe rând imagini cu cele trei cupluri după ieșirea din casa Mireasa. 

Mireasa sezon 2. Andra și David sunt din nou împreună. Ce spune doamna Mia despre relația fiului ei
Andra și David sunt din nou împreună | Antena 1

Cei doi soți au avut un parcurs tumultos în casa Mireasa. David a avut mai multe conflicte cu mama sa, chiar s-au certat de mai multe ori, dar se pare că doamna Mia este acum foarte apropiată de fiul ei și de toți copiii ei și are o legătură specială cu ei.

Andra și David sunt din nou împreună

Andra și David de la Mireasa sezon 2 au avut o relație tumultoasă. Tânărul a considerat că doamna Mia, mama lui, nu l-a susținut pe parcursul competiției, și chiar s-au contrat pe tema aceasta.

În ciuda acestui fapt, au încercat să se sprijine unul pe altul și, în Finala Mireasa, ei s-au cununat civil. Au rămas împreună până recent, când Andra a anunțat că au mers pe drumuri separate.

Deși de-a lungul timpului cei doi au mai anunțat că s-au despărțit, de această dată părea că despărțirea lor este definitivă. Cei doi au șterseseră toate fotografiile de cuplu de pe conturile lor și Andra chiar își schimbase numele de familie pe Facebook.

Ba mai mult, la starea civilă scrie ”singură”. Întrebată de susținătorii lor, fata a confirmat despărțirea în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, acum doamna Mia a spus că cei doi sunt împreună, că există certuri ca în fiecare cuplu, dar nimic nu îi poate separa pe cei doi.

Andra se numește din nou Andra Stancu pe Instagram și pare că lucrurile au revenit la normal între cei doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Andra și David

Încă de la începutul emisiunii, David a fost atras de Andra, însă tânăra nu i-a dat nicio șansă. Atunci, fiul doamnei Mia s-a reorientat către fata pe care mama sa i-a recomandat-o, însă Lorena s-a dovedit a nu fi pe gustul lui David.

Curând, a încercat să o cunoască pe Cătălina, însă nici de această dată nu a avut succes. Apropierea de Andra a venit natural și, când părea că lucurile merg bine între ei, în casa Mireasa a intrat Alex.

Tânărul declara la vremea respectivă că vrea să o cunoască pe Andra și, încântată, ea l-a anunțat pe David, chiar în timpul live-ului, că nu-și mai dorește să-l cunoască.

Cu toate acestea, la câteva zile distanță, ea a realizat că inima sa aparține fiului doamnei Mia. Așa a luat start relația lor, care n-a fost lipsită de urcușuri și coborâșuri.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cât va sta Andrei la Chișinău și cum decurge relația cu Yana. Cei doi s-au filmat recent... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imaginea care a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Cum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x