Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Sabrina și Perneș. La ce concluzie au ajuns cei doi

Lui Perneș i s-a făcut rău și a venit medicul în casa Mireasa. Sabrina, Răzvan și doamna Eleonora au fost alături de el. Valentin a venit și el și a rugat-o pe Sabrina să aibă grijă de el.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Sabrina și Perneș. La ce concluzie au ajuns cei doi Galerie
Ce au discutat Sabrina și Perneș | Antena 1

Perneș a rămas singur cu Sabrina și a spus că nu mai rezistă cu toată această presiune asupra lor. Fata a spus că ea a cedat de ceva timp și nu găsește nicio soluție pentru situația lor. Băiatul i-a spus iubitei sale din nou ce o deranjează la ea.

Ce au discutat Sabrina și Perneș

Sabrina a spus că atunci când consumă alcool nu este dispusă să aibă discuții despre relația lor. Fata a spus că nu poate să fie fake și că nu înțelege de ce se pune presiune pe faptul că e logodnică.

Băiatul a spus că nu mai înțelege cum trebuie să se comporte cu ea. Sabrina a spus că el trebuie să se obișnuiască cu ea și să-i acorde timp, chiar dacă este vorba de un an, doi sau trei.

Cei doi au ajuns din nou la certuri și țipete. Perneș a spus ceea ce îl deranjează, iar Simona Gherghe l-a felicitat pentru răbdare.

Concluzia celor doi este că Sabrina trebuie să mai lase de la ea din orgoliu. Simona Gherghe a încercat să-i explice fetei ce înseamnă logodna și care este acum statutul ei.

Verișoara Sabrinei i-a dat câteva sfaturi după episodul nefericit de sâmbătă

Mădălina, verișoara Sabrinei de la Mireasa sezon 5, a intervenit telefonic la Capriciile Iubirii și a încurajat-o pe iubita lui Perneș să fie mai deschisă.

”Am auzit că ai nelămuriri cu privire la ceea ce simțim noi acasă. Ți se pare, nu știu de unde a pornit, dar noi rămânem aceiași și suntem mândri de tine. Acum na, greșelile sunt greșeli, tu știi bine ce ai greșit.

Asta nu înseamnă că trebuie să fii dojenită public ca lumea de pe rețelele de socialiare să înțeleagă că ai fost certată sau nu ai fost certată de familie. Noi te iubim și te susținem.”, i-a zis Mădălina.

Sabrina a părut să aibă nevoie de aceste cuvinte și s-a emoționat foarte tare, mai ales că în urmă cu câteva zile mama ei a certat-o public pentru atitudinea avută la petrecere, dar și după.

”Ideea e că dacă ești acum cu Perneș, am văzut că sunteți foarte așa... Dă tot ce ai mai bun, că de aia ești cu el. Dă tot, nu-l mai pune acum la dacă e bine sau nu... după ce ieșiți afară îl mai pui. Fii drăguță cu el că merită, dacă tot ești cu el. Noi te susținem. Fii doar drăguță, atât de la noi”, a mai spus Mădălina.

Verișoara Sabrinei a mai adăugat că tânăra nu era așa introvertită, ci că ultimele experiențe au afectat-o. ”Astea sunt urmările la ce a trăit ea, ea nu a fost tot timpul așa. Acum are o perioadă mai grea, mai ciudată”, a subliniat Mădălina.

Mireasa 2022, sezon 5. Verișoara Sabrinei i-a dat câteva sfaturi după episodul nefericit de sâmbătă... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, confesiuni în cuplu. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x