Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Verișoara Sabrinei i-a dat câteva sfaturi după episodul nefericit de sâmbătă

Mădălina, verișoara Sabrinei de la Mireasa sezon 5, a intervenit telefonic la Capriciile Iubirii și a încurajat-o pe iubita lui Perneș să fie mai deschisă.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 la capriciile iubirii se uita unul la altul Galerie
Mădălina, verișoara Sabrinei de la Mireasa sezon 5, a intervenit telefonic la Capriciile Iubirii și a încurajat-o pe iubita lui Perneș să fie mai deschisă. | Antena 1

”Am auzit că ai nelămuriri cu privire la ceea ce simțim noi acasă. Ți se pare, nu știu de unde a pornit, dar noi rămânem aceiași și suntem mândri de tine. Acum na, greșelile sunt greșeli, tu știi bine ce ai greșit.

Asta nu înseamnă că trebuie să fii dojenită public ca lumea de pe rețelele de socialiare să înțeleagă că ai fost certată sau nu ai fost certată de familie. Noi te iubim și te susținem.”, i-a zis Mădălina.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan. Cei doi încearcă să se cunoască mai bine

Ce sfaturi a primit Sabrina de la verișoara ei

Sabrina a părut să aibă nevoie de aceste cuvinte și s-a emoționat foarte tare, mai ales că în urmă cu câteva zile mama ei a certat-o public pentru atitudinea avută la petrecere, dar și după.

”Ideea e că dacă ești acum cu Perneș, am văzut că sunteți foarte așa... Dă tot ce ai mai bun, că de aia ești cu el. Dă tot, nu-l mai pune acum la dacă e bine sau nu... după ce ieșiți afară îl mai pui. Fii drăguță cu el că merită, dacă tot ești cu el. Noi te susținem. Fii doar drăguță, atât de la noi”, a mai spus Mădălina.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin

Verișoara Sabrinei a mai adăugat că tânăra nu era așa introvertită, ci că ultimele experiențe au afectat-o. ”Astea sunt urmările la ce a trăit ea, ea nu a fost tot timpul așa. Acum are o perioadă mai grea, mai ciudată”, a subliniat Mădălina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan. Cei doi încearcă să se cunoască mai bine... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Sabrina și Perneș. La ce concluzie au ajuns cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x