Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce o nemulțumește pe Sabrina la Perneș. Mărturisirile concurentei, cu puțin timp înainte de gala decisivă

Cu puțin timp înainte de gala decisivă în care Sabrina și Perneș vor afla dacă publicul a votat pentru sau contra plecării lor din show-ul matrimonial Mireasa, cei doi au fost invitați la emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii.

Sabrina și Perneș Galerie
Sabrina, confesiuni despre nemulțumirile legate de Perneș, cu puțin timp înainte de gala Mireasa în care află dacă vor fi eliminați, sau nu | Antena 1

Sabrina a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce i se confesa Larisei, în privința nemulțumirilor legate de relația cu Perneș. Concurenta a mărutirisit că o nemulțumește faptul că iubitul ei nu recunoaște dacă știe sau nu limba engleză. Totodată, pe Sabrina o nemlțumesc greșelile gramaticale pe care le-a observat în scris la iubitul ei. Ulterior, Sabrina și Perneș au fost invitați să vorbească despre materialul în care blonda își spunea of-ul, iar aceasta a clarificat situația.

Sabrina a menționat că ea și iubitul ei au vorbit pe marginea materialului și au clarificat problemele, iar în momentul participării la emisiunea de la Antena Stars, cei doi au spus că sunt „ok”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin

Concurenta a menționat că dacă Perneș nu cunoaște limba engleză, asta nu ar face-o să nu mai aibă aceleași sentimente pentru el, însă ceea ce-și dorește este ca el să fie sincer și să-i spună dacă știe sau nu.

Sabrina și Perneș, clarificări despre nemulțumirile concurentei de la Mireasa

„Sunt niște detalii pe care eu vreau să mi le confirme sau să mi le infirme și el nu face lucrul acesta. Eu mai vorbesc în engleză și am expresii și mi-ar plăcea să le înțeleagă, sua măcar să-mi spună să nu mai folosesc acele expresii. El a zis că l-a deranjat cumva că l-am pus într-o lumină proastă prin chestia asta. Fiecare are calități. El știe lucruri pe care eu nu le știu. El e mai supărăcios la chestiile astea. Eu acum mă simt prost pentru că el crede că l-am pus pe el într-o lumină proastă”, a declarat Sabrina, în dialogul său cu Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, cuvinte dure la adresa lui Adrian: ”Ești cel mai mare mincinos”. Ce l-a deranjat

„Nu au fost imagini care mi-au picat neapărat bine. Modul de exprimare m-a deranjat, am discutat, am înțeles”, a spus, la rândul său, iubitul Sabrinei.

Ulterior, prezentatoarea a pus problema galei de la 11 iunie 2022, în care Sabrina și Perneș află dacă publiul își dorește ca ei să plece acasă. Cei doi îndrăgostiți au mărturisit că-și doresc să rămână în competiție.

„Noi vrem să rămânem”, a spus Sabrina.

Sabrina și Perneș sunt logodiți de mai bine de o lună și au ajuns la cursa de eliminare în urma votului celorlalți concurneți. Fanii Mireasa au de răspuns la întrebarea „Doriți ca Perneș și Sabrina sa părăsească emisiunea Mireasa?”, după ce cei doi au primit cele mai multe voturi din partea concurenților la categoria „cel mai slab cuplu”. Paradoxal, cei doi au primit și cele mai multe voturi la categoria „cel mai puternic cuplu din casa Mireasa”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, în lacrimi! Concurenta nu s-a mai putut abține. Ce a afectat-o atât de tare... Mireasa 2022, sezonul 5. Simona Gherghe nu prezintă gala de sâmbătă! Cine i-a luat locul și de ce lipsește prezentatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x