Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat cuplurile la task-ul soacrelor

Cuplurile din casa Mireasa au avut de îndeplinit task-ul soacrelor. Cei care au dat startul au fost Sabrina și Perneș.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat cuplurile la task-ul soacrelor Galerie
Cum s-au descurcat cuplurile la task-ul soacrelor | Antena 1

În timp ce Sabrina s-a amuzat și a râs mult cu mama lui Perneș, mama Sabrinei a fost mai exigentă cu fiica sa și a spus lucrurile în stilul caracteristic ei. Mama Sabrinei a spus că fiica sa este foarte devotată în relația de cuplu și că e mai dificilă din punct de vedere al comporamentului.

Cum s-au descurcat cuplurile la task-ul soacrelor

După discuția lor, Perneș a fost deranjat de faptul că Sabrina a întrebat-o pe mama lui ce salariu are. Fata a spus că a pus această întrebare pentru că deși a discutat despre acest aspect cu logodnicul ei, nu a primit un răspuns concret.

Perneș a spus în direct că nu are un răspuns concret pentru că salariul lui e diferit în fiecare lună și că el câștigă între 2000 și 5000 de euro.

După cei doi, Alina și Valentin au fost cei care au discutat cu soacrele. În timp ce mama lui Valentin a oferit mai multe sfaturi biblice și i-a rugat pe cei doi să fie mai cumpătați, aceasta a spus că le acordă binecuvântarea ei pentru căsătorie fiindcă are încredere în alegerea fiului ei.

Valentin a primit și el binecuvântarea părinților Alinei, care în același timp l-au rugat să fie mai empatic și să lase mai mult de la el.

Discuția cu soacrele a generat o discuție și în cuplul Alina Valentin. Fetei nu i-a plăcut faptul că mama lui Valentin a sfătuit-o să fie ea cea care lasă mai mult de la ea. Același sfat l-a primit Alina și de la doamna Eleonora.

Giovana și Sese s-au cunoscut și ei mai bine cu părinții celuilalt. Mama lui Sese a spus că ea crede că Giovana îl va face pe băiatul ei fericit toată viața. Mama lui Sese a spus că este foarte mândră de alegerea fiului ei și că este foarte fericită pentru ei.

Mama Giovanei a fost mai darnică în cuvinte față de Sese și i-a spus acestuia că el este lucrul pe care Giovana și l-a dorit cel mai mult. Mama logodnicei sale a mai spus că fata este pregătită să devină mamă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Yana și Andrei prin video call. Cum se simte fata... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmplă cu Andrei. Unde este băiatul domnei Mioara și de ce lipsește din emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x