Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmplă cu Andrei. Unde este băiatul domnei Mioara și de ce lipsește din emisiune

Andrei lipsește de mai bine de 24 de ore din casa Mireasa. Băiatul domnei Mioara nu a fost prezent nici ieri și nici azi în emisia live.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmplă cu Andrei. Unde este băiatul domnei Mioara și de ce lipsește din emisiune Galerie
Ce se întâmplă cu Andrei | Antena 1

După ce Yana a fost obligată să părăsească casa Mireasa din cauza faptului că îi expira viza turistică, Andrei nu își mai găsea locul în competiție. Acesta a depus toate eforturile pentru a o aduce pe logodnica sa înapoi în casa Mireasa, dar Yana a primit interdicție 3 luni în România.

Ce se întâmplă cu Andrei

Doamna Mioara i-a dus dorul și este foarte îngrijorată pentru fiul ei. Aceasta a spus în casă că nu-și mai găsește deloc locul și că vrea ca băiatul să revină în competiție. Bunica Elena i-a spus să nu se mai gândească și să-l lase să-și rezolve problemele.

Și Răzvan i-a simțit lipsa lui Andrei și a stat mai mult retras.

Simona Gherghe a difuzat azi imagini cu Andrei și Yana împreună. Prezentatoarea TV a spus că cei doi s-au putut vedea pentru că Yana a ieșit negativ la testul Covid. Andrei a apărut în imagini în timp ce își ține iubita în brațe.

Yana nu a știut ce se întâmplă cu Andrei, iar băiatul doamnei Mioara a spus că a mers în Moldova pentru că azi este ziua lor. Doamna Mioara a fost foarte bucuroasă să-i vadă pe cei doi împreună.

Nu s-a specificat în emisia live cât stă Andrei în Republica Moldova.

Ce au discutat Yana și Andrei la ultimul video call

O nouă seară, un nou apel video între Yana și Andrei. Băiatul doamnei Mioara a fost curios să afle cum se mai simte logodnica sa, iar veștile bune au venit către el.

Yana se simte mai bine după ce a fost diagnosticată cu Covid, lucru care l-a bucurat mult pe Andrei. Pe de altă parte, cei doi au vorbit și despre relația lor și au ajuns să se tachineze ca să treacă mai ușor peste obstacolele din viața lor.

Andrei i-a spus Yanei că se simte trist din cauza stărilor prin care trece mama sa. Doamna Mioara este supărată pe ceilalți băieți ai ei, care nu au dat niciun semn de când a intrat în casa Mireasa. Yana i-a spus lui Andrei că o vede pe doamna Mioara slăbită și că-i înțelege supărarea.

Andrei a spus că este suficient de puternic să le ducă pe toate. Băiatul a spus că poate înțelege multe și că nu condamnă pe nimeni. Andrei a mai declarat că e destul de cerebral să gestioneze așa cum trebuie întreaga situație.

Yana i-a spus lui Andrei că a devenit un om foarte bun de când este cu ea și că-i simte lipsa și îi este foarte dor de el. Fata a spus că seara, înainte de somn se uită la filmările cu el și că se simte tristă că e departe de el.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat cuplurile la task-ul soacrelor... Mireasa sezon 2. Cum arată Andreea cu burtică. Fosta concurentă este însărcinată și mai frumoasă ca niciodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x