Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a luat-o la bani mărunți pe Alina după date-ul cu Leo. A insistat în legătură cu fostul soț

Doamna Dana a discutat cu Alina de la Mireasa sezon 5 despre fosta relație, peste care crede că tânăra concurentă nu a trecut. Iată ce a dorit mama lui Leo să știe.

colaj de imagini cu leo si alina de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana a discutat cu Alina de la Mireasa sezon 5 despre fosta relație, peste care crede că tânăra concurentă nu a trecut. Iată ce a dorit mama lui Leo să știe | Antena 1

”Nu înțeleg prietenia ta cu fostul. Din moment ce s-a încheiat o căsnicie, eu cred că nu mai există loc nici de ”bună ziua”. Mai ales că te-a înșelat”, a spus doamna Dana în bucătărie, după ce Alina s-a întors de la întâlnirea cu Leo, fiul ei.

”Da, m-a înșelat. Mai ales la cum s-a terminat... ideea este că nu era totul roz mereu și m-a înșelat și vezi Doamne ce... Oricum, au mai existat certuri, au mai existat discuții. Nu a procedat corect. Nici nu pot să zic că eu am fost mereu perfectă în relația cu el”, a venit explicația Alinei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, pregătit să le cunoască pe fete. Ideea de familie are un înțeles aparte pentru el

Ce întrebări ”incomode” i-a pus doamna Dana Alinei

Atunci doamna Dana a pus problema unei împăcări. Întrebată ce va face dacă fostul soț va suna și îi va propune să se împace, Alina a răspuns: ”Nu, mi-a zis asta înainte. Nu ar intra pentru că nu e genul.”

”Și tu, și el, mai aveți ceva unul pentru altul. Se vede. Altfel se termina. La voi nu s-a terminat. Eu consider că nu s-a consumat. (...) Ambiția a fost mare la voi. Probabil că te-a înșelat și tu atunci ai zis ”stop”.”, a mai afirmat doamna Dana, mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, discuții în contradictoriu. De ce nu sunt cei doi de acord

Alina a explicat faptul că fostul ei soț nici măcar nu și-a dorit împăcarea: ”El nici măcar nu s-a chinuit să ne împăcăm după ce m-a înșelat. Acum mi-a zis că mă fac de râs că intru în emisiune, că el mă vede alt tip de femeie.

El mă vedea în domeniul business, nu să mă fac de râs la televizor. Ce a fost mai grav, după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu a sunat-o o dată pe mama să-i zică: ”îmi pare rău pentru ce i-am făcut fetei dumneavoastră”. Mi-a recunoscut mie că-i pare rău și i-a scris mamei că nu e de acord să mă duc la Mireasa.”.

Ce părere are Leo despre Alina de la Mireasa sezon 5

Doamna Dana nu a slăbit-o pe Alina. A întrebat-o dacă a intrat în competiție pentru a se vindeca: ”Nu te văd încântată de Leo, sub nicio formă. Absolut zero.”

Dialogul nu a lămurit-o pe mama lui Leo. Ea crede, în continuare, că Alina nu este pregătită pentru o relație.

”Alina mi se pare o tipă super ok. E și frumușică, înaltă, da.”, a zis Leo.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 26 ianuarie 2022. Sese și fetele, primele dialoguri. Ce au discutat

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, pregătit să le cunoască pe fete. Ideea de familie are un înțeles aparte pentru el... Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca l-a dus pe Ion la părinții ei. Cum l-a „testat” tatăl iubitei sale: „A încercat să vadă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Joi, 07.12.2023, 16:49
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Cuplurile care doresc să se căsătorească în finala sezonului 8 Mireasa vor merge luni să-și depună actele de căsătorie. Cine vrea să semneze contract prenupțial va merge vineri la notar.

Joi, 07.12.2023, 16:48
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Sora lui Robert a ținut să vorbească cu fratele său, în urma conflictelor dintre el și Bia cu doamna Anina. În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 a existat un schimb dur de replici între băiat și mama lui.

Joi, 07.12.2023, 16:07
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Task-ul telefoanelor a adus tensiuni în cuplul Andreea-Bogdan. Cei doi au apărut de mână în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023, deși s-au certat serios anterior.

Joi, 07.12.2023, 14:58
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Conflictul dintre Daria și Bia pe o parte și Ioana pe cealaltă parte a continuat în casa Mireasa. Marius a dorit să-i ia apărarea iubitei sale, însă a ajuns să jignească.

Joi, 07.12.2023, 14:48
Ultimele știri
x