Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o entitate feminină"

Doamna Dana și Elena au ajuns să se certe pe amenzile primite de concurenții din casa Mireasa. Cele două se ating una pe cealaltă de fiecare dată când au ocazia. Între iubita lui Adrian și mama lui Leo există clar un măr al discordiei. Nu pot ajunge la un consens, iar cearta dintre cele două ajunge la cote maxime.

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o entitate feminină" Galerie
Doamna Dana și Elena au ajuns să se certe pe amenzile primite de concurenții din casa Mireasa. Cele două se ating una pe cealaltă de fiecare dată când au ocazia. Între iubita lui Adrian și mama lui Leo există clar un măr al discordiei. Nu pot ajunge la un consens, iar cearta dintre cele două ajunge la cote maxime. | Mireasa

Elena nu se înțelege deloc cu doamna Dana și nu face niciun gest să ascundă emoțiile pe care le are vizavi de ea. Îi spune pe față tot ce crede, la fel și lui Leo.

Însă, ceea ce s-a întâmplat cu o zi în urmă a fost destul de dificil de digerat pentru doamna Dana, dar și pentru fiul său care a ajuns la o concluzie dură: “Ea nu mai reprezintă o entitate feminină. Pentru mine ea nu mai reprezintă o femeie”.

Elena, cuvinte și gesturi dure la adresa doamnei Dana: “Simt dezgust și scârbă față de dumneavoastră”

Elena i-a spus doamnei Dana și la Capriciile iubirii tot ce crede despre ea. Nu au lipsit cuvintele dure și s-a înțeles că cele două sunt la cuțite. Discuțiile au continuat și în casă, iar tânăra nu s-a cenzurat deloc.

“Simt dezgust și scârbă față de dumneavoastră”, a spus Elena. Și totul a început ed la nemulțumirea Elenei în ceea ce o privește pe mam lui Leo, care își dă lavaliera jos când vrea, cum vrea.

A fost difuzat în emisiunea de astăzi un material în care Elena face câteva gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Acesta a invocat o problemă de sănătate, și după ce i-a spus în nenumărate rânduri că îi vine să “o scuipe”, acesta a asociat momentul cu doamna Dana: “Când expectoram îmi imaginăm că e fața ei pe chiuvetă”. Gesturile ei au fost pe măsura celor spuse și toți din platou au fost stupefiați de cele văzute.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin s-a întors în emisiune, lângă Alina. Ce material li s-a pus în față

Elena și-a asumat gestul făcut și nu a arătat nicio urmă de regret, ba chiar s-a justificat ca fiind un gest pe care deseori îl vezi în filme: “Alții scuipă pe fotografii”.

Simona Gherghe i-a atras atenția și a întrebat-o dacă ei îi place ceea ce vede în imagini, subliniind că a fost un gest foarte urât din partea ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au despărțit. Doamna Mioara este obosită de relația fiului și vrea să plece

Doamna Dana a spus în emisiunea Live că îi recomandă vizită la secția de psihiatrie și refuză să mai poarte discuții cu ea și despre ea.


Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin s-a întors în emisiune, lângă Alina. Ce material li s-a pus în față... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana sărbătoresc o lună de relație, deși sunt separați.Sabrina și Peneș au organizat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x