Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin s-a întors în emisiune, lângă Alina. Ce material li s-a pus în față

Alina și Valentin au continuat seria discuțiilor aproape interminabile. Tânăra se declară obosită de polemicile dintre ei doi.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin s-a întors în emisiune, lângă Alina. Ce material li s-a pus în față Galerie
Alina și Valentin au continuat seria discuțiilor aproape interminabile. Tânăra se declară obosită de polemicile dintre ei doi. | Mireasa

În ediția din data de 9 iunie 2022 a emisiunii Mireasa, Sezonul 5 a fost prezentat un material cu Valentin și Alina, din nou, în pragul de a se certa.

Discuții... discuții.. discuții... cam așa decurge fiecare zi din viața cuplului Alina și Valentin! Cu toate acestea, concurentul este de părere că nu se vorbește destul! Deși Alina l-a rugat în repetate rânduri să renunțe la aceste discuții interminabile, Valentin o ține pe a lui.

Alina este obosită de discuțiile cu Valentin: “O să-ți pară rău!”

Ziua Alinei a debutat cu un scandal provocat de faptul că această s-a uitat în frigiderul băieților. Valentin: "De multe ori mă deranjează că te bagi în orice... Du-te și fă ce vrei. " Valentin îi reproșează Alinei că a ales să-și petreacă ziua de naștere mai mult în compania prietenei sale, Yana.

Ieri, Valentin a fost plecat la Timișoara și nu au avut cum să se mai certe. Lipsa lui Valentin pare că a priit cuplului, care a încheiat șirul nesfârșit de nemulțumiri.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au despărțit. Doamna Mioara este obosită de relația fiului și vrea să plece

Cei doi au promis că nu se vor mai certa, iar doamna Simona Gherghe le-a atras atenția celor doi că nu și-au ținut promisiunea și că ar fi bine să urmeze o cale mai sigură în relație și în comunicarea cu cei din jur.

Valentin și Alina, discuții la limita despărțirii. Băiatul îi reproșează Alinei că a ales să-și petreacă ziua de naștere alături de Yana

Valentin susține că Alina a spus că a cerut-o în căsătorie de dragul emisiunii, însă tânăra susține că nu a spus deloc lucrul acesta.

“Ai preferat să te gândești că sunt gunoi în fața ta”, spune Valentin. “De unde știi tu ce e în sufletul meu?”, îl întreabă Alina.

Valentin a continuat să-i spună că și-a arătat dragostea sub toate formele, iar ea nu arată respect pentru câte face față de ea. “Nu mai îmi scoate ochii cu ceea ce faci pentru mine!”, spune tânăra. Acesta susține că s-a săturat de toanele partenerului său și de faptul că îi reproșează tot ce face pentru el.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și Alina

Băiatul susține că gesturile sale îi dovedesc că nu o iubesc. Cei doi ajung la neînțelegeri tot mai des, iar în pauza lucrurile s-au precipitat foarte tare și se îndreptau cu pași repezi către o despărțire: “Am de gând să închei relația, a spus Valentin. “Nu ai putut să apreciezi o secundă și să apreciezi partea bună a lucrurilor”.

“E decizia ta, foarte bine”, spune Alina. “Dacă ai renunțat la mine te rog să nu mai continui discuția”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au despărțit. Doamna Mioara este obosită de relația fiului și vrea să plece... Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o enti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x