Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă

Fetele și băieții au stat pe canapele diferite azi pe final de emisiune. Primele care au avut parte de o surpriză din partea Gabrielei au fost fetele.

Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă Galerie
Juliana are 22 ani, locuiește în București | Antena 1

Noul concurent le-a transmis un mesaj. Le-a spus că este o fire extremă, care abia așteaptă să intre în casa Mireasa. Acesta le-a mai transmis că a pus ochii pe câteva fete din competiție, dar nu a dat încă nume.

Mama concurentului este neurochirurg, iar băiatul are o afacere în domeniul sporturilor extreme, nu a lăsat totul la nivel de pasiune.

Concurenții au cunoscut-o pe Juliana

Juliana a pășit și ea în casa Mireasa cu multe emoții. Noua concurentă este născută în România, deși are trăsături asiatice.

Andrei a fost primul care a îndrăznit să o întrebe ce face, iar Juliana i-a spus că are multe emoții. Juliana i-a răspuns și lui Sebastian și i-a spus că e din China.

Juliana are 22 ani, locuiește în București. A terminat ASE-ul. Tânăra locuiește în România, dar ambii părinți sunt chinezi. Aceasta a avut parte de o educație dură din partea unei bone, căreia îi mulțumește acum pentru că știe și cum arată o viață îndestulată și cum e să nu ai.

Relația cu părinții ei este una interesantă. Juliana spune că tatăl o înțelege mai ușor, dar mamei i-a fost greu să treacă peste convingerile din China. Juliana spune că a avut o relație de 6 ani și că a învățat mult din ceea ce a trăit față de fostul partener.

Printre pasiunile ei se numără televiziunea și muzica. Vrea un partener care să o ajute să-și atingă limitele în carieră. Își dorește mult o familie, doi copii și nu are pretenții prea mari de la viitorul iubit.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin și-au făcut planuri de viitor împreună. Ce și-au propus cei doi: „Asta vrem să ... Mireasa, sezon 4. Petrică și Ela, imagini din intimitate. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta, într-un halat scurt, din s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x