Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin și-au făcut planuri de viitor împreună. Ce și-au propus cei doi: „Asta vrem să facem”

Cosmina și Alin, finaliștii sezonului 3 Mireasa, și-au făcut planuri mari pentru viitor. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar drept dovadă stau aparițiile televizate și cele din mediul online.

colaj-cosmina-și-alin-mireasa-capriciile-iubirii Galerie
Cosmina și Alin, finaliștii sezonului 3 Mireasa, și-au făcut planuri mari pentru viitor. | Antena 1

Cosmina și Alin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste după Finala sezonului 3 Mireasa. Relația celor doi a început extrem de frumos în casa show-ului matrimonial, iar acum legătura dintre ei este mult mai puternică.

Foștii concurenți petrec foarte mult timp împreună, lucru care a sudat enorm relația lor. Veniți în cadrul emisiunii „Mireasa - Capriciile Iubirii” de la Antena Stars, Cosmina și iubitul său au vorbit despre viitorul lor împreună.

Ce vor să facă în viitorul apropiat Cosmina și Alin, finaliștii sezonului 3 Mireasa

Cosmina și Alin se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din sezonul 3 Mireasa. Cei doi au acaparat rapid atenția telespectatorilor cu felul carismatic, dar și cu povestea de iubire extrem de frumoasă.

Deși a trecut o perioadă lungă de la Finala show-ului matrimonial, se pare că aceștia se înțeleg foarte bine, iar relația lor se consolidează pe zi ce trece.

Întrebați de Gabriela Cristea despre cum decurg lucrurile, Alin și Cosmina au oferit un răspuns direct și cu zâmbetul pe buze: „Suntem foarte bine!

Citește și: Cosmina de la Mireasa sezon 3 și-a făcut o schimbare radicală. Cum arată după ce a renunțat complet la blond

Finaliștii sezonului 3 Mireasa au povestit despre planurile pe care le au în viitorul apropiat. Cei doi au dezvăluit că și-au propus să viziteze cât mai multe țări împreună pentru că sunt pasionați de călătorie.

Asta vrem să facem în viitorul apropiat. Să vedem cât mai multe țări. Am fost în Londra, în Paris, în Egipt și Roma. Urmează să megem în Bali.”, a spus Alin, completat de Cosmina, la Antena Stars.

În cadrul emisiunii „Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars”, fostul concurent și-a dorit să îi transmită soției sale un mesaj de-a dreptul emoționant: „Vreau să-i mulțumesc pentru toate experiențele pe care le-am trăit în doi, în această perioadă.

Eu îți mulțumesc ție că ești calm, că ai răbdare.”, i-a răspuns Cosmina.

Mai mult decât atât, aceștia au menționat că își doresc să călătorească până în momentul în care vor apărea copiii: „Ne dorim și acum, dar...Am luat totul în considerare și am zis că mai așteptăm. Ne mai bucurăm de viața în doi”.

Cu ce se ocupă Cosmina și Alin acum

Prezentatoarea TV nu s-a putut abține când a auzit cât de mult au călătorit cei doi și le-a adresat o întrebare: „Dar cu ce vă ocupați voi?”

Cosmina și Alin au dezvăluit că își pun bazele unei afaceri în mediul online.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin își sărbătoresc prima zi în care au format un cuplu: "Te-am prins, baby"

Ne desfășurăm treaba în online. Eu cu planurile alimentare, antrenamentele. Nu am început munca în sala de fitness și ofer aceste servicii în online. (...) Avem un magazin online pe care vindem haine și portrete.”, au mai spus cei doi.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Alexandra, o primă ieșire în afara casei. Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți... Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Marius și Luiza au fost votați să rămână în competiție Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Marius și Luiza au fost votați să rămână în competiție Vineri, 01.12.2023, 16:02
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Maria și Antonio, foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa, s-au stabilit în Anglia. Cei doi au ales Liverpool ca oraș în care să locuiască.

Vineri, 01.12.2023, 17:40
Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 1 decembrie 2023!

Vineri, 01.12.2023, 15:49
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Luiza și Marius. Simona Gherghe a anunțat ce au ales fanii emisiunii.

Vineri, 01.12.2023, 15:32
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Cuplurile din casa Mireasa s-au votat între ele în gala de pe 1 decembrie 2023. Conurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu din sezonul 8

Vineri, 01.12.2023, 15:13
Ultimele știri
x