Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au aniversat trei luni de relație. Cum au sărbătorit cei doi

Giovana și Sese au sărbătorit trei luni de relație. Cei doi și-au petrecut aniversarea prima dată în curtea casei, unde au dorit clipe de intimitate.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au aniversat trei luni de relație. Cum au sărbătorit cei doi Galerie
Giovana și Sese au aniversat trei luni de relație | Antena 1

Gesturile tandre dintre ei sau fost întrerupte de gândurile lui Sese. Băiatul a spus că nu se simte bine că Giovana a mai fost și a altor bărbați și că nu știe câți au fost la număr.

Giovana și Sese au aniversat trei luni de relație

Giovana a fost sinceră cu el și i-a spus că a experimentat mai multe lucruri de natură intimă cu partenerii ei, dar că nu este nimic de condamnat. Sese a spus că nu vrea să fie arătat cu degetul, lucru care a supărat-o pe Giovana.

"Nu sunt mândră, doar că am învățat chestii. Dacă nu le făceam, nu învățam".

Seara următoare, cei doi au avut parte de momente pe terasa casei. Sese i-a oferit iubitei sale un buchet de flori, au citit împreună biletele de la susținători și s-au îndulcit cu tort. Sese i-a spus Giovanei că vrea să-i fie soț și că își dorește să îmbătrânească alături de ea. Chiar dacă sunt conștienți că nu au numai momente frumoase în relație, cei doi sunt că acestea le-au ajutat să fie un cuplu puternic.

Sese i-a promis Giovanei că nu o să mai fie supărăcios și că vrea ca fata să fie liniștea lui.

"Iubirea învinge tot și noi suntem cei mai puternici. Te voi iubi toată viața mea."

Giovana, declarație pentru iubitul ei

Tânăra de 21 de ani și-a declarat iubirea ei din nou, iar Inimioara a fost cea care a citit poezia. Tânăra a rămas impresionat de ceea ce a văzut și a felicitat-o pe iubita lui Sese.

Aceasta a vrut să-i facă o surpriză băiatului pe care îl iubește și a demonstrat din nou cât este de romantică. Inimioara este o susținătoare a celor doi și le vrea tot binele din lume.

Cele două fete au vorbit când Inimioara era în competiție și au vorbit din nou despre căsătorie. Giovana a spus că este emoționată cu gândul la ziua cea mare.

Sese a declarat că este extrem de emoționat de versurile iubitei sale și a spus că abia s-a abținut să nu plângă. Băiatul i-a declarat Simonei că iubita sa o să fie cea mai frumoasă mireasă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesaj emoționant din partea lui Robert. Ce i-a transmis băiatul după ce tânăra a discutat... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, discuții noi. Răzvan s-a bucurat de atenția fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x