Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții între doamna Dana și Leo

Nora a sunat aseară la Mireasa Capriciile Iubirii și a vrut să lămurească cu Leo un subiect pe care băiatul l-a discutat cu Larisa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții între doamna Dana și Leo Galerie
Intervenția telefonică a Norei | Antena 1

Nora a auzit când Leo i-a spus Larisei că nu a primit iubire și a ținut să spună cât de mult ține la băiatul doamnei Dana. Leo a asigurat-o că era vorba despre o altă relație, iar Nora a spus că îl așteaptă acasă ca să discute tot ce și-au propus.

Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții

Când Nora a sunat în emisia live, doamna Dana a ieșit din platou. Ulterior, când mama și fiul s-au întâlnit, cei doi s-au certat din nou pe subiect și doamna Dana a spus că nu mai vede rostul acestor intervenții ale fostei concurente.

Leo s-a supărat și el și i-a spus Larisei că el nu mai este dispus să facă acțiuni care doar să o liniștească pe mama sa.

Întrebat de Simona Gherghe ce se întâmplă cu ei, Leo a spus că nu este stăpân pe viața Norei și că fosta sa iubită este liberă să facă cea vrea el. El însă nu mai vrea nimic de la nimeni și vrea doar să fie lăsat în pace.

Simona Gherghe a asigurat-o pe doamna Dana că nimeni nu a dorit să o pună într-o situație urâtă. Mama lui Leo a spus că este supărată pe faptul că băiatul nu este clar în exprimare și că lasă totul în aer.

Întrebat de prezentatoarea tv dacă îi place cineva din emisiune, Leo a spus că nu știe, ceea ce a lăsat un semn de întrebare pentru toată lumea.

Ce i-a spus Leo mamei sale după discuția cu Nora

Leo a mai avut săptămâna acesta o discuție cu Nora. Băiatul a văzut că fosta sa iubită se simte bine și că totul merge așa cum trebuie în privința stării ei de sănătate.

Niciunul dintre cei doi nu au spus dacă își simt lipsa unul celuilalt. Nora a spus că nu a luat legătura cu familia lui Leo, dar nici aceștia nu au căutat-o pe ea.

Leo a venit în casa fetelor după emisiune și a discutat cu mama sa. Doamna Dana a întrebat ce s-a discutat în emisiune. Mama lui Leo a spus că totul a plecat de la Alina care a dat mesaj pe Antena PLAY.

Doamna Dana l-a rugat pe fiul ei să fie mai categoric atunci când este întrebat ce simte în legătură cu fata. Mai apoi, Leo i-a spus lui Perneș că Nora se simte bine, dar și că nu simte să se apropie de altă fată pentru nu vrea să facă acest lucru.

Leo a spus că el caută iubire, afecțiune și că se simte gol pe interior după plecarea Norei. Băiatul a spus că se simte ciudat și că nu poate exprima în cuvinte ceea ce simte acum.

"Viața mi-a arătat în decursul anilor că atunci când sunt bine vine și răul."

Și în emisia live, Leo a spus că nu s-a vindecat și că nu vrea să mai facă o relație în casă. Băiatul vrea ca totul să treacă pe lângă el, fără să-l mai atingă nimic. Întrebat de Simona Gherghe, Leo a spus că a fost un sentiment să o vadă, dar că relația dintre ei s-a terminat și crede că nu o va căuta pe fată atunci când va ieși din competiție.

Mireasa 2022, sezon 5. Sebastian are o iubită. Cum arată tânăra și ce mesaj a transmis fostul concurent... Mireasa 2022, sezonul 5. Dani, noi acuzații grave. Ce se spune despre concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x