Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Răzvan au fost la un date. Cum s-au simțit cei doi la zoo

Larisa și Răzvan au mers la un date la grădina zoologică. Larisa a fost impresionată de alegerea băiatului de a le oferi un trandafir înainte de a intra în casă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Răzvan au fost la un date. Cum s-au simțit cei doi la zoo Galerie
Larisa și Răzvan au fost la un date | Antena 1

Cei doi au încercat să se cunoască mai bine în afara casei și și-au spus ce caută unul la altul. Larisa a spus că există o atracție fizică între ei, iar Răzvan a spus și el că sunt compatibili.

Larisa și Răzvan au fost la un date

Larisa și noul concurent s-au distrat de minune împreună, au râs și au glumit unul cu altul. Pe Răzvan l-a comparat cu un urs, iar Larisa a spus că este foarte bucuroasă că a văzut animalele.

Răzvan i-a spus fetei că în viitor se vede cu o familie și va rămâne o persoană foarte activă. Băiatul a spus că dacă va simți, el se va căsători în două luni în casa Mireasa. Pe de altă parte, Larisa a spus că nu va renunța la viața ei din Spania, iar Răzvan a spus că el este dispus să facă compromisuri.

Larisa i-a plăcut mult lui Răzvan din punct de vedere fizic, iar dacă fata va rămâne în competiție, ei vor încerca să se cunoască mai bine.

Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent

Răzvan este noul concurent de la Mireasa sezon 5. Tânărul are 25 de ani și este pasionat de culturism, pe care îl și practică.

Răzvan are 25 de ani și este campion național și mondial la culturism. ”Sunt singur la părinți, pot spune că sunt un răsfățat. Sunt mai apropiat de mama. Relația dintre părinții mei a fost întotdeauna foarte bună.”, a zis noul concurent.

Tânărul a dezvăluit că a avut 3 relații, prima a fost când era la liceu. A doua relație, tot în acea perioadă, și s-a încheiat de comun acord. A treia relația a durat 1 an și jumătate și s-a încheiat în vara anului 2021.

”M-a făcut să sufăr cel mai tare pentru că a fost cea mai lungă”, a zis el.

Răzvan este antrenor și lucrează până la 16 ore pe zi. Din aceea, el caută o persoană înțelegătoare.

”Prefer o femeie simplă. Aspectul fizic contează mult într-o relație, dar nu e totul. Trebuie să fie acea sclipire de moment”, a afirmat Andrei despre partenera pe care și-o dorește.

El a adăugat că nu va interveni în niciun cuplu, indiferent cât de atras ar fi de persoana respectivă. ”Îmi place, e frumos”, a zis Ina. Larisa a zis că are nevoie de timp.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, schimbare de look. Cum a apărut acum în emisiune... Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 7 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x