Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Sabrina au mers împreună la hotel. Cum s-au distrat cele două

Larisa a spus că a ales-o pe Sabrina pentru că este cea mai bună prietenă a ei din casă și preferă să petreacă timp cu cineva care îi este drag.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Sabrina au mers împreună la hotel. Cum s-au distrat cele două Galerie
Larisa și Sabrina au mers împreună la hotel | Antena 1

Fetele au mers prima dată la spa și s-au relaxat după toată tensiunea acumulată în cele 4 luni de competiție. Larisa a făcut o glumă pe seama faptului că cineva o atinge pe Sabrina și că Perneș este gelos pe oricine face acest lucru.

Larisa și Sabrina au mers împreună la hotel

Fetele au mers mai apoi la masă și au promis că la hotel vor bârfi oamenii din casă ca să vadă dacă au aceeași părere.

Când au văzut camera de hotel, fetele s-au entuziasmat și au promis că se vor bucura de tot ceea ce au primit.

Larisa a primit din partea staff-ului cadou o seară la hotel după ce a câștigat task-ul cabinei telefonice. Aceasta a cedat date-ul de la mare pentru Giovana și Sese și a fost complice pentru producție. Sese ceruse un date ca să o ceară în căsătorie pe Giovana și s-a profitat de această ocazie.

Cine a câștigat proba Cabinei telefonice

Șapte concurenți au reușit să intre în Cabina telefonică. Vizibil cu nervii la pământ, aceștia s-au certat. Iată cine a câștigat. Larisa, Aron, Adrian, Sese, Perneș, Răzvan și Valentin au fost cei care au reușit să intre în Cabina Telefonică.

După ce au revăzut materialul, Perneș a fost întrebat de ce a împins-o pe Giovana și el nu și-a amintit când a făcut asta.

”Nu știu cu Giovana cum a fost. A fost o îmbulzeală foarte mare. Am împins-o pe Giovana?!”, a zis Perneș.

”Atât de rapid am fost, încât nu am văzut ușa”, a zis Adrian, care a intrat al doilea, după Aron.

Primul care a ieșit a fost Aron, urmat de Sese. Din afara Cabinei telefonice, Sabrina nu a putut să urmărească cu iubitul ei tremura din cauza dificultății probei.

”Nu mai puteam”, a zis iubitul Giovanei. ”Mă durea umărul, trăgeam cât puteam de tare de el. (...) Îmi doream să câștig și voiam să trag cât pot de mult”, a afirmat și Perneș.

La ora 4:36, în Cabina Telefonică se mai aflau Larisa, Valentin și Adrian.

Curând a ieșit Valentin, care a avut un schimb dur de replici cu Larisa. Ea a susținut că băiatul i-a arătat semne obsecene de-a lungul probei, după care s-a ajuns iar la discuții aprinse.

Vali i-a zis că are păr pe piept și l-a enervat mai tare a fost faptul că Larisa i-a replicat că mama lui are păr pe piept. El a numit-o femeie ușoară, după ce fata i-a spus că nu-i permite să vorbească așa. Nu au lipsit nici aluziile la aspectul fizic.

De nervi, Valentin a renunțat și a ieșit din Cabina telefonică. Astfel, în probă au mai rămas doar Larisa și Adrian.

La 07:26, Adrian renunța și Larisa era declarată câștigătoarea probei. Ea a decis ca Giovana și Sese să primească mini vacanța.

”Vreau să ofer acest date cuiva care nu a avut. Mi se pare că sunt un cuplu frumos și știind că Sese a luptat foarte mult, vreau să le ofer acest date lor”, a zis Larisa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au distrat concurenții la piscină. Fetele și-au etalat silueta în costume de baie... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, declarație de dragoste pentru Perneș. Cum a reacționat acesta când a auzit cuvintele nea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x