Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, confesiuni în cuplu. Ce au discutat cei doi

Leo și Anda stau mult timp împreună și discută chiar și despre trecut. Fata a spus că s-a simțit comparată în fosta relație și că acest lucru nu a ajutat-o deloc.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, confesiuni în cuplu. Ce au discutat cei doi Galerie
Leo și Anda, confesiuni în cuplu | Antena 1

Leo a spus că Anda are proporții normale la corp și că nu ar trebui să-și facă griji. Băiatul a mai spus că el nu acceptă și nu o să accepte niciodată ca iubita lui să fie atinsă de un alt bărbat nici măcar cu un deget.

Leo și Anda, confesiuni în cuplu

Un alt lucru pe care băiatul doamnei Dana nu îl acceptă la o iubită este controlatul telefonului. Anda a mai spus că nu regretă nimic din trecut, dar că nu mai este dispusă să acorde o a doua șansă. Atât Leo cât și Anda sunt de părere că înșelatul nu are ce să caute într-o relație.

În această seară, concurenții din casa Mireasa vor avea parte de task-ul sărutului.

Leo a fost supărat în timpul emisiei live de ieri, iar Anda și doamna Dana au încercat să afle ce se întâmplă cu el.

În timpul pauzelor publicitare din emisiunea de ieri, Leo i-a spus Andei să-l lase în pace că nu are chef de discuții. Anda crede că Leo este de părere că băiatul nu are încredere în sentimentele ei.

Doamna Dana crede că amândoi au dramatizat situația, iar Anda a spus că ea vrea ca toate lucrurile să se lămurească. Mama lui Leo a încercat să o sfătuiască pe Anda și i-a spus să fie mai răbdătoare.

Anda a spus că a fost uimită de faptul că Leo i-a declarat dragostea lui

Din punctul lui de vedere, Leo a spus că a doua zi după ce s-au întors de la mama, o discuție din bucătărie cu Anda, l-a făcut să fie pe gânduri. Totul a pornit de la un subiect legat de căsătorie. Băiatul spune că a simțit că Anda nu are încredere în sentimentele lui și neîncrederea iubitei nu i-a picat bine.

Leo a crezut că nu este luat în serios și atunci a ajuns la concluzia că nici sentimentele Andei nu sunt reale. Discuțiile dintre ei nu s-au încheiat. Leo a spus la nervi că nu vrea să o mai cunoască pe Anda și că totul s-a încheiat între ei.

Anda a spus că vrea să fie cu el și îl place foarte mult. Leo a spus că a văzut doar dezinteres și nepăsare din partea fetei și că nu mai vrea să modeleze pe nimeni. Băiatul a avut replici dure la adresa Andei. Anda a fost nemulțumită când băiatul doamnei Dana a spus că nu vrea să o mai cunoască.

Eneervată la maximum, Anda l-a sărutat cu forța pe Leo. După toate acestea, cei doi s-au împăcat și acum totul este bine între ei.

Doamna Dana este fericită pentru ceea ce se întâmplă între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Sabrina și Perneș. La ce concluzie au ajuns cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Mama lui Perneș a sunat să discute cu fiul ei și cu Sabrina. Ce le-a spus doamna Valeria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Joi, 29.02.2024, 16:36
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura.

Joi, 29.02.2024, 15:04
Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Joi, 29.02.2024, 14:07
Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Joi, 29.02.2024, 11:06
Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic și i-a cerut scuze Andradei pentru reacția fiicei sale.

Joi, 29.02.2024, 11:05
Ultimele știri
x