Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au primit amendă, cei doi nu au ținut seama de avertizările producției

Doamna Dana și Leo sunt campioni la primit amenzi din partea producției. Cei doi au încălcat mai multe reguli și au fost sancționați. Despre ce este vorba.

Leo și doamna Dana au primit amendă, cei doi nu au ținut seama de avertizările producției

Mireasa

Mama Dana nu a prea ținut cont de avertismente și s-a trezit cu o serie de amenzi, însă nu doar ea a încălcat regulamentul. Leo și Cosmin, de asemenea, au fost amendați după ce au încălcat regulamentul! Motivul pentru care au fost aplicate amenzile.

Doamna Dana și Leo au încasat mai multe amenzi în valoare de 100 de lei și 50 de lei din bugetul comun. Cei doi fie au dat lavaliera jos, fie au vorbit între case. Desigur, ei au fost avertizați prin mesaje pe care le-au primit pe televizor, dar nu au părut să acționeze în conformitate.

Încălcarea regulamentului atrage după sine amenzi. Ce au făcut Leo și mama sa, doamna Dana

Cei doi par să semnee destul de bine, chiar dacă nu vor să o facă intenționat, încalcă totuși regulamentulul.

Regulamentul afișat pe tv spune: "Vă purtați lavelierele și când călcați în baie, băieți! Vă purtați lavelierele și când coborâți noaptea la baie, doamnelor! Când se stinge lumina nu mai vorbi și mai ales vă purtați lavaliere și microfoanele corespunzător. Nu mai mutați de capul vostru mobilierul în special în terase și respectați regula fumatului, căci amenda încasată de postul nostru o să fie reportată către cei care ați vorbit la fumat dar și cei care au vorbit cu sau pe lângă fumători. Acesta este un avertisment general! Vom da amenzi fără avertizări ,vom tăia produsele de pe lista în consecință, iar dacă vă bazați pe pachetele de acasă le putem refuza și pe acestea. Respectați regulamentul!".

"Ce vă uitați urât la mine!? E bugetul meuu, ce, e al vostru", spune doamna Dana.

Leo are aceeași atitudine detașată ca amamei sale: "Oricum nu mă interesează, ca idee!"

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Gelozia și-a spus cuvântul. Nora a fost ținta atacuril... Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 19 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa...
Ultimele știri
x