Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Sabrinei, intervenție telefonică dură: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. Tânăra a început să plângă

Un weekend cu multe schimbări în Casa Mireasa! Intrarea noilor concurenți a adus subiecte incitante de discuție pentru vechii concurenți! Mama Sabrinei a avut o intervenție telefonică în urma căreia s-au vărsat lacrimi!

colaj de fotografiii cu concurentii de la emisiunea mireasa Galerie
Mama Sabrinei, intervenție telefonică dură: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. Tânăra a început să plângă | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Apropierea dintre Andrei și Sabrina nu a fost deloc văzută bine de mama tinerei. Mai mult, gesturile minore dintre ei și joaca au pus-o pe gânduri și toate au dus la interpretări dincolo de faptele în sine.

Mama Sabrinei e categorică: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. De ce a început să plângă tânăra

La Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, mama Sabrinei a avut o intervenție telefonică și a ținut să-i transmită fiicei sale toate nemulțumirile legate de apropierea dintre ea și Andrei. Cu toate că tânăra i-a repeta că între ei nu este vorba de o relație, ci doar vorbesc și se cunosc pentru moment, mama sa a susținut continuu că este total împotriva unei legături cu el.

Mama Sabrinei a fost sunată de către echipa emisiunii, după ce familia lui Andrei a vorbit cu acesta și i-a atras atenția asupra faptului că ei primesc foarte multe jigniri din partea familiei tinerei. "Nu înțeleg pe nimeni care jignește", spune Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 4 aprilie 2022. Perneș, deranjat de remarca Sabrinei: Nu îți este rușine?

În mediul online ar fi bombardați cu mesaje defăimătoare, din cauza apropierii de Sabrina. Acest lucru a dus la un drept la replică pentru mama Sabrinei, care și-a arătat nemulțumirea față de legătura fiicei sale cu el. Sunată de către echipă, acesta a răspuns prompt și a vorbit neîncetat despre percepțiile pe care le are asupra bărbatului.

În discuție a intervenit și Gabriela Cristea, cerându-i mamei Sabrinei să o asculte pe tânără și inclusiv pe ei, însă nu a avut izbândă, pentru că aceasta continua să-și spună nemulțumirile, ba mai mult încerca să o convingă pe fiica sa că este o apropiere nepotrivită.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt și cum arată noii concurenți care intră în casa Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie

De asemenea, întrebată de către prezentatoarea TV dacă îi place de vreun băiat din casă, acesta a spus că potrivit pentru ea era Perneș, însă cum legătura dintre fiica sa și băiat s-a rupt, altcineva în casă nu pare a fi potrivit.

Sabrina i-a cerut mamei sale să nu se bage în relație, iar după ce a închis telefonul acesta a început să plângă. Sabrina a mărturisit că nu a găsit înțelegere în brațele mamei sale niciodată.

Adelina de la Mireasa a apărut în noul videoclip al lui Seba. În ce ipostaze trandre s-au lăsat filmați cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Ce au observat fanii pe profilul lui Bogdan, soțul Anamariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x