Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt și cum arată noii concurenți care intră în casa Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie

În Gala din 2 aprilie 2022 au intrat 7 concurenți noi: 4 fete și 3 băieți. Ceilați concurenți au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine li se alătură în casa Mireasa a asezonului 5.

Simona Gherghe Galerie
Șapte noi concurneți au intrat în casa Mireasa, sezonul 5 | Antena 1

Patru fete, trei băieți și o mamă au pășit în livingul casei Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie 2022. Este o premieră în istoria show-ului matrimonial de pe Antena 1, pentru că niciodată n-au mai intrat atât de mulți noi concurenți simultan.

Emoționați și dornici să accepte provocările competiției matrimonile Mireasa, noii concurenți au intrat în casă, rând pe rând, nu înainte de a-și spune poveștile de viață.

Ina, Yana, Elena și Anda sunt noile concurente din casa Mireasa. Dani, Ionuț și Adrian sunt noii concurenți din casa Mireasa.

Cine este Ina de la Mireasa

Ina a fost prima care a intrat în casa Mireasa, dintre noii concurenți și s-a împiedicat la intrare, semn că se mărită. „Ești foarte carismatică”, a spus Simona Gherghe despre noua concurentă.

„Am 22 de ani. Sunt zodia Balanță și locuiesc în Germania. De la 18 ani m-am mutat în Austria cu familia și după un an m-am mutat în Germania. Pictez, mă pasionează gamingul. Îmi este puțin greu să vorbesc de familia mea. Părinții mei sunt divorțați, cu tatăl meu biologic nu am nicio legătură. Tatăl meu m-a ars cu țigara când eram mică, m-a pus cu capul sub apă rece, eu am făcut convulsii. El crede că așa se crește un copil, dar asta nu e corect. Bunul Dumnezeu a lucrat prin iubirea mamei mele. Fostul meu iubit era persan, m-a înșelat cu profesoara lui” s-a descris Ina.

„Bunicii mele i-a plăcut mult această emisiune și am urmărit și eu. Mi-a plăcut foarte mult un băiat din casă. Îmi plac bărbații bruneți, am o slăbiciune. Dacă se va întâmpla să-mi găsesc un logodnic, familia va avea o părere importantă.

Cine este Dani de la Mireasa

„Sunt din Arad, am 25 de ani, am făcut box, în familie a fost întotdeauna Dumnezeu și sportul”.

Dani a vorbit cu lacrimi în ochi despre box, spunând că și-ar fi dorit să practice un sport fără contact.

Mama mea ste pocăită, bunicii mei la fel. În familia noastră am avut o relație mai apropiată cu Dumnezeu. Sunt agil, altruist, curajos, creativ, un băiat foarte sensibil și îmi place ca fata de lângă mine să poată discuta de la politică, până la stele. Operațiile estetice nu mă deranjează. N-am avut decât o relație, până anul trecut. Am suferit foarte mult. După ce ne-am despărțit s-a cuplat cu cel mai bun prieten al meu”

„Am venit să mă însor. Îmi doresc o familie cu 2-3 copii”

„Sabrina am văzut că e o persoană mai trecută prin greutăți, e o persoană mai calmă, mai sensibilă. Larisa e o fată care îmi place, e trecută prin viață. Îmi place de Larisa”, a spus Ionuț.

Cine este Yana, noua concurentă de la Mireasa

„Mă numesc Yana, am 23 de ani în Republica Moldova. De la 18 ani eu mă bazez numai pe mine și nu pe altcineva. Activez în domeniul frumuseții. Caut un bărbat cu care să am interese comune. Să fie inteligent. Eu cred că eu sunt o persoană destul de sensibilă, naivă, și câteodată nu am încredere în oameni. Ultima relație n-a mers din cauza mai multor factori. Aveam 18 ani când l-am întâlnit, el era mai mare cu 6 ani decât mine. Pe parcurs am înțeles că aveam dorințe diferite. El m-a înșelat, eu l-am iubit din tot sufletul. M-a afectat foarte tare asta. Eu am vrut copii cu el. Eu nu intru pentru cineva anume. Intru cu inima deschisă”.

„Băieții sorbeau ecranul. Ești foarte frumoasă”, a spus Simona Gherghe.

Cine sunt Ionuț și doamna Monica de la Mireasa

Simona Gherghe a fost încântată să vadă cât de bine arată doamna Monica: „Am trăit s-o văd și pe asta, a intrat o mamă de vârsta mea”.

„Mă numesc Ionuț Cristian, sunt din Târgu Jiu, am 21 de ani. Am practicat fotbalul. A fost una dintre pasiunile mele. Tata a fost puțin mai dur cu mine când eram mai micuț. La vârsta de 19 ani am fost curier și acum îmi practic pasiunea mea cu mașinile. Sunt ordonat, obsedat de curățenie. Am avut doar două relații serioase până la 21 de ani. Pe cea de-a doua am iubit-o foarte mult, doar că am aflat că avea o relație cu un alt băiat. Am venit la Mireasa pentru a-mi găsi jumătatea. Îmi doresc să plec însurat.

„Mă numesc Monica, am 44 de ani și am doi băieți. Fata care îmi va deveni noră mi-aș dori să fie unică, a spus doamna Monica.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Unde au plecat Alexandra și Cosmin, imediat după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial

Ionuț a mărturisit că fata care i-a atras atenția este Larisa.

Cine este Elena, noua concurentă de la Mireasa

Elena este pasionată de robotică, iar concurenții au aplaudat pasiunea ei deosebită.

„Am 26 de ani, m-am născut în București. Sunt sensibilă, sunt sociabilă, am participat la concursuri de asamblat roboți. De la 19 ani am lucrat ca agent de vânzări. Am avut două relații toxice. A existat și abuz fizic, ne-am lovit unul pe celălalt”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a avut un nou moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce probleme a întâmpinat

„Faptul că nu aveam liniște nici în relație și nici cu părinții a fost oribil. Mama mea știe că am avut gânduri suicidale. Mi-ar plăcea ca viitorul meu soț să aibă studii superioare și să-l aibă pe Dumnezeu înăuntrul lui. Dacă intru în casă și-mi place de un băiat care este într-o relație o să fac ce simt eu”, a spus Elena.

Cine este Adrian de la Mireasa

„Sunt Adrian Soare. Am 25 de ani. M-am născut în Teleorman. Îmi place foarte mult sportul. Sunt o persoană ambițioasă, devotată, încrezătoare. Am trăit la bunici, deoarece părinții noștri erau mai tot timpul plecați. Înainte nu eram vorbăreț, dar prin prisma jobului trebuie să vorbesc, să comunic. Sunt merchandiser. Am venit la Mireasa să mă însor și îmi doresc foarte mult să se întâmple acest lucru. Dacă încep de pe acum să-mi construiesc o familie, mai târziu îmi va fi mai ușor. Sunt stăpân pe mine știu ce îmi doresc. Paiunea mea principală este gătitul, sunt pasionat de veganism”.

Adrian a povestit că ultima relație s-a încheiat acum 7 luni, iar cauza a fost neînțelegerea dintre familii.

Cine este Anda, noua concurentă de la Mireasa

„Am 25 de ani. Locuiesc în județul Mureș. Am un tatuaj. E data nașterii fratelui meu. Am terminat facultatea de Asistență Socială. Am dezvoltat o pasiune pentru hairstyle. În prezent sunt manager la un magazin de haine. Părinții mei au divorțat când aveam 12 ani. Am rămas cu mama și eu și fratele meu. Sunt foarte ambițioasă, vulcanică, independentă. Am avut o singură relație, de 9 ani de zile, de la 17 ani. Relația s-a încheiat acum 2 luni. În cei 9 ani ne-am despărțit de 3 ori. Despărțirea oficială a fost pentru că m-a înșelat. Din secunda în care am putut să fac pasul și să plec m-am considerat vindecată. Partenerul meu trebuie să fie carismatic, cu simțul umorului. Vreau să fie un bărbat puternic, care știe ce-și dorește de la viață. Îmi doresc să nu-mi comande nimeni viața”, a spus Anda.

Întrebată ce părere are despre băieți, Anda a răspuns:

„Băieții sunt carismatici. Sese am văzut că are relație și că nu este dispus să cunoască pe altcinev. Nu mi-e frică de Giovana. Nu mi-e frică de nimeni. Dar n-am venit să distrug cuplurile”, a spus tânăra.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a avut un nou moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce probleme a întâmpi... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 2 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x