Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a pozat la piscină, în cea mai senzuală ipostază. Cum a arătat

Nora Balasz, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5, a făcut show complet la piscină, într-un costum de baie de vis. Cum s-a pozat pe internet.

Nora de la Mireasa s-a pozat la piscină, în cea mai senzuală ipostază. Cum a arătat

Antena 1

Nora de la Mireasa, sezonul 5, a publicat o imagine foarte senzuală de la piscină, unde a mers să se relaxeze sub razele calde ale soarelui. Fosta concurentă a emisiunii s-a pozat într-o ipostază greu de uitat, cu posteriorul în prim-plan, spre deliciul tuturor.

Nora de la Mireasa, în cea mai provocatoare ipostază posibilă. Nu a mai ținut cont de privirile oamenilor

Iată că și după finala sezonului 5 din Mireasa, Nora a rămas foarte apropiată de fanii pe care și i-a adunat după participarea în emisiune. Aceasta publică foarte des imagini cu activitățile pe care le întreprinde în fiecare zi, iar fanii au putut vedea cât de bine arată aceasta și în ce ipostază s-a pozat.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să le transmită Alinei și lui Valentin

Nora a reușit să-și creeze o comunitate destul de mare de fani după ce a participat în ultimul sezonul lansat pe tv din Mireasa. Aceasta a format un cuplu alături de Leo, însă din cauza divergențelor dintre ea și mama tânărului, cei doi s-au despărțit, iar Nora a decis să plece din casa Mireasa deoarece nu se mai simțea deloc bine.

Trecutul a fost uitat, iar Nora acum se bucură de viață la intensitate maximă, postând destul de des imagini cu ea în diverse momente ale zilei. Totodată, ea face foarte des live-uri unde vorbește despre cum arată viața ei după ce a plecat din emisiune.

Iată cum arată ea a piscină:

Fanii au complimentat-o pentru cât de bine arată.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anunțul Norei cu privire la participarea sa în Marea Finală Mireasa. Ce a transmis

Nora, mesaj neașteptat la finalul sezonului 5 din Mireasa. Ce a transmis

Nora a fost un personaj destul de controversat în sezonul 5 din Mireasa, în special din cauza certurilor pe care le-a avut cu Doamna Dana, care a fost împotriva relației cu Leo.

Aceasta a venit în ediția finală a sezonului 5 din Mireasa, într-o rochie superbă, de culoare verde, cu care a reușit să atragă toate privirile. Nora a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare, cu ocazia marii finale a sezonului.

Iată ce a transmis fosta concurentă a sezonului 5 din Mireasa:

„Dragilor, sezonul a luat sfârșit ♥️. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine pe tot parcursul acestei emisiuni, din care cu bune și rele am avut de învățat. Mulțumesc că am putut face parte din acest proiect minunat. Nu în ultimul rând vă Mulțumesc că sunteți cu mine la orice pas, și dacă va doriți să mai fiți lângă mine și să vedeți cum evoluez și ce fac mai departe, o să rămân conectată la social media. Stay tuned”, a fost mesajul publicat de ea pe rețelele de socializare.

Fanii ei au ținut să-i transmită mai multe mesaje de susținere și au felicitat-o pentru parcursul ei în emisiune.

Mireasa sezon 5. Prima imagine cu Robert după ce a fost implicat într-un accident grav de mașină. Cum a apărut pe intern... Mireasa 2022, sezon 5. Ipostaza surpinzătoare în care s-au fotografiat Leo și Anda, la munte. Ce a atras atenția susțină...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x