Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să le transmită Alinei și lui Valentin

Nora, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a publicat o fotografie pe rțelele de socializare, alături de un mesaj neașteptat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să transmită Galerie
Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să transmită | Antena 1

Nora a ținut să transmită un mesaj pe Instagram, după finala Mireasa sezonul 5, după aflarea cuplului câștigător. Aceasta a ținut să împărtășească cu fanii ei de pe internet câteva gânduri cu privire la proiectul tv din care a făcut parte.

Nora, mesaj neașteptat la finalul sezonului 5 din Mireasa. Ce a transmis

Nora a fost un personaj destul de controversat în sezonul 5 din Mireasa, în special din cauza certurilor pe care le-a avut cu Doamna Dana, care a fost împotriva relației cu Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora, după ziua sa de nume. Susținătorii au apreciat gestul tinerei

Aceasta a venit în ediția finală a sezonului 5 din Mireasa, într-o rochie superbă, de culoare verde, cu care a reușit să atragă toate privirile. Nora a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare, cu ocazia marii finale a sezonului.

Iată ce a transmis fosta concurentă a sezonului 5 din Mireasa:

„Dragilor, sezonul a luat sfârșit ♥️. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine pe tot parcursul acestei emisiuni, din care cu bune și rele am avut de învățat. Mulțumesc că am putut face parte din acest proiect minunat. Nu în ultimul rând vă Mulțumesc că sunteți cu mine la orice pas, și dacă va doriți să mai fiți lângă mine și să vedeți cum evoluez și ce fac mai departe, o să rămân conectată la social media. Stay tuned”, a fost mesajul publicat de ea pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii ei au ținut să-i transmită mai multe mesaje de susținere și au felicitat-o pentru parcursul ei în emisiune.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

Nora le-a transmis un mesaj Alinei și lui Valentin în finala Mireasa

Nora a ținut să le transmită un mesaj foarte emoționant Alinei și lui Valentin, spunând că ei ar fi trebuit să câștige sezonul.

„Pentru mine ei sunt câștigătorii sezonului 5 Mireasa. Felicitări dragii mei, contează că vă iubiți mult și să fiți cei mai fericiți”, a fost mesajul pe care Nora a ținut să-l transmită cu privire la Alina și Valentin.

Ce mesaj a transmis Perneș după Finala sezonului 5 Mireasa. Concurentul a publicat o imagine emoționantă cu Sabrina... Unde a plecat Simona Gherghe după Finala sezonului 5 Mireasa. Ce anunț a făcut pe rețelele sociale: „Mai bine de o lună....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x