Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!"

Nora a fost invitată la Mireasa - Capriciile Iubirii și a vorbit despre planurile sale de viitor, despre locul unde stă și ce s-a mai întâmplat în viața sa privată. Fosta concurentă a lămurit, de asemena, care este relația dintre ea și Liviu, fostul concurent.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!" Galerie
Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!" | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Nora, fostă concurentă la Mireasa, vorbește despre viața ei după competiția Mireasa și este deschisă să abordeze toate subiectele despre care este întrebată. Gabriela Cristea nu a ezitat să o întrebe direct despre natura relației dintre ea și Liviu, cei doi apărând la un moment dat de mână, ca doi îndrăgostiți.

Nora plănuiește să se mute la București și pregătește mari surprize în carieră

"Sunt bine! Îmi trăiesc viața la maxim în momentul ăsta. Am stat în București de o lună de zile pentru că am avut proiecte de rezolvat pe care pot să le vadă susținătorii mei pe parcurs. Sunt niște chestii pe care trebuie să le rezolv și nu pot încă să zic anumite lucruri, să divulg despre proiectul. Există posibilitatea în ianuarie să mă mut în București", spune Nora, la Mireasa - Capriciile Iubirii, emisiunea de la Antena Stars.

“Doamne ajută, te așteptăm! Nu e niciun fel de problemă, suntem și vom fi alături de tine”, spune Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat

Nora a recunoscut ce este între ea și Liviu. Cei doi au apărut ținându-se de mână

Gabriela Cristea a întrebat-o direct pe Nora cum stă cu dragostea, moment în care foștii concurenți aflați pe canapea au început să râdă pe sub mustăți, iar ea spus că nu are acum timp de dragoste.

"Sinceră să fiu nu am timp de dragoste. În ultima perioadă am avut foarte multe chestii de făcut și efectiv nu puteam dacă aș fi avut. Și, atunci, mai bine am preferat să las deoparte, un pic, proiectul ăsta, gen, dragoste și să mă axez pe mine, pe cariera mea, să ajung unde chiar îmi doresc", spune Nora.

"Auzi, dar am văzut în social media o poză de-a lui Liviu în care ținea de mână o femeie și toată lumea a speculat că ești tu", spune prezentatoarea TV.

"Da, era mâna mea. Ne-am întâlnit pentru că noi am pierdut un pariu pe TikTok, am pierdut cu Ion un pariu și trebuia să-l sun să-i zic că neapărat îmi doresc să ne întâlnim. Bun și din gluma acesta ne-am întâlnit pentru că am discutat o colaborare", a explicat Nora.

"Am înțeles, dar de ce l-ai ținut de mână?", revine Gabriela Cristea.

"Că așa a fost să fie...", spune Nora fără alte detalii.

"Prietenește?", întreabă Gabriela Cristea cu o privire ironică.

"Da, suntem prieteni. Păi dacă era mai mult nu aveam de ce să nu recunoaștem nici el nici eu. Este o relație prietenească și mai mult nu cred că o să se întâmple", a conchis Nora.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a pozat la piscină, în cea mai senzuală ipostază. Cum a arătat

Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Andrei și Ana s-au sărutat la petrecere, după ce tânăra a fost eliminată. Cum s-a ... Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Concurenții s-au instalat în casa „Mireasa”. Cum s-au acomodat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x