Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina au un nou membru în familie. Ce doi și-au luat un nou animal de companie

Perneș și Sabrina au un nou membru în familie. Cei doi și-au luat un nou animăluț de companie, iar primele imagini cu acesta nu au întârziat să apară pe rețelele sociale.

Sabrina și Pernes la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Perneș și Sabrina au un nou membru în familie | Antena 1

Perneș și Sabrina, concurenții sezonului 5 Mireasa, și-au mărit familia. Cei doi și-au luat un nou animăluț de companie, chiar dacă tânăra mai aveam o pisică pe care a lăsat-o acasă cât s-a aflat în casa show-ului matrimonial.

Cei doi sunt foarte activi pe rețelele sociale, unde își țin la curent susținătorii cu cele mai speciale evenimente din viața lor. Aceștia publică des imagini cu ei în ipostaze romantice, care reușesc să înduioșeze inimile internauților de fiecare dată.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea, când el dormea. Ce a spus despre ea

În ciuda despărțirilor și conflictelor din cadrul emisiunii Mireasa, Sabrina și Perneș au luat pe toată lumea prin surprindere cu povestea de iubire pe care o trăiesc de când au ieșit din competiție și de când au spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile.

Se pare că cei doi sunt din ce în ce mai fericiți, iar drept dovadă stau postările lor de pe contul de Instagram. Aceștia radiază de bucurie unul în compania celuilalt, semn că relația lor a devenit mai puternică.

Sabrina și Perneș și-au mărit familia cu un nou animăluț de companie

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Sabrina este o iubitoare de animăluțe, în mod special de pisici. Aceasta a dezvălut de nenumărate ori în casa Mireasa că are o pisică acasă de care îi este foarte dor.

Înainte de Marea Finală a show-ului matrimonial, concurenta a confirmat faptul că își va lua animalul de companie cu ea la noua casă, lucru care s-a și întâmplat.

De curând, tânăra a distribuit mai multe imagini cu pisica sa care este de o frumusețe deosebită. Aceasta a luat prin surprindere pe toată lumea când a publicat o fotografie cu noul membru al familiei.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată rochia mulată pe care a purtat-o Cosmina la starea civilă. Ce imagini a publicat cu Alin

Se pare că Sabrina și Perneș s-au decis să își ia o nouă pisicuță care să-i țină companie animăluțului de companie pe care îl aveau deja. De asemenea, concurenții sezonului 5 Mireasa au hotărât să își achiziționeze o pisicuță de rasă.

Abel & Apollo 🐱🐱 #momof2”, a scris tânăra la descrierea postării în care apar „puiuții” săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Animăluțele de companie ale celor doi au topit inimile susținătorilor cu fețele lor adorabile, iar postare a generat mai bine de 1.000 de like-uri și mai multe mesaje.

„Adorabili!”, „Îi ador!” sau „Ce dulci sunt!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase.

Citește și: De la ce ore se va difuza show-ul Mireasa. Sezonul 6 va debuta într-o locaţie superbă din Turcia, din 29 august, la Antena 1

Printre cei care au lăsat un mesaj la postarea Sabrinei se numără și Alexandra Ghioca, fosta parteneră a lui Cosmin. Aceasta i-a lăsat colegei sale la poză trei emoțicoane „😍😍😍”, semn că a fost cucerită de animăluțele de companie ale prietenei sale.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea, când el dormea. Ce a spus ... Mireasa, sezon 4. Raluca Șaulescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce cadou a primit de la Ion Șaulescu și ce mesaj i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x