Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, ipostaza romantică în care s-au pozat. Ce declarație i-a făcut bărbatul

Perneș și Sabrina s-au pozat pe rețelele de socializare într-o ipostază foarte romantică, iar fanii au putut vedea că și în afara casei Mireasa, pe cei doi îi leagă sentimente profunde.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, ipostaza romantică în care s-au pozat. Ce declarație i-a făcut bărbatul Galerie
Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, ipostaza romantică în care s-au pozat. Ce declarație i-a făcut bărbatul | Antena 1

Perneș și Sabrina au surprins pe toată lumea când au decis să se căsătorească, iar din acel moment relația lor pare foarte puternică. Aceștia și-au surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine în care Sabrina îi oferă un sărut pe obraz soțului ei, Perneș.

Perneș și Sabrina de la Mireasa sezonul 5, ipostaza tandră în care au apărut pe internet. Cum s-au pozat

Foștii concurenți de la Mireasa sezonul 5 au apărut într-o ipostază foarte romantică, simbol al iubirii lor puternice. Cei doi s-au afișat pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a avut loc Marea Finală a sezonului.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Familiile, alături de Perneș și Sabrina. Marele absent a fost tatăl fetei

Aceștia au fost foarte susținuți în marea finală a sezonul 5 din Mireasa, însă nu au intrat în posesia marelui premiu, câștigat de cuplul format din Sese și Giovana.

Perneș a ținut să-i facă și o declarație de dragoste Sabrinei pe rețelele de socializare, unde i-a transmis că o iubește foarte tare și că este cel mai fericit om de când a apărut în viața lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cel mai frumos om din lume pentru mine este ea! O ador”, a scris el în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Un lucru este evident, Sabrina și Perneș sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă au întâmpinat mai multe situații neplăcute în casa Mireasa. Cei doi au trecut peste toate momentele dificile, rămânând împreună.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Perneș și Sabrina au spus DA. Fata i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă

Perneș și Sabrina au surprins din nouă publicul cu decizia lor. Se pare că tânăra a ținut pe toată lumea în suspans până în ultima clipă. În ciuda speculațiilor apărute în privința răspunsul ei, concurenta a spus un „DA” hotărât.

„Eu aveam în gând să fac pasul ăsta. Spuneam ”nu” ca să nu mai dau speranțe. Aici, când am zis jurământul, așa făceam. Știam cât a tras cu mine, el nu a dat un pas înapoi”, a afirmat Sabrina după ce s-a cununat cu Perneș.

„Fără tine nu am rost. Te iubesc enorm”, au fost cuvintele spuse de concurent partenerei sale.

Larisa de la Mireasa, sezonul 5, mesajul de susținere pentru Sabrina și Perneș. Ce a ținut să le transmită

Deși a fost iubită de publicul de acasă, Larisa nu a reușit să creeze o legătură puternică cu niciun bărbat dinn casa Mireasa, iar în cele din urmă a fost eliminată. Aceasta, însă nu a reușit să ajungă la finala sezonului, unde trei cupluri s-au căsătorit, dar a susținut un cuplu de la distanță, scriind un mesaj pe rețelele de socializare.

Din spatele televizorului, Larisa, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, i-a susținut pe Sabrina și Perneș, cărora le-a urat casă de piatră. Cei doi nu au reușit să câștige marele premiu, însă cu siguranță iubirea dintre ei este mult mai puternică.

Larisa i-a fotografiat la tv și a publicat pe Instastory o fotografie cu Sabrina și perneș de la marele eveniment la care au avut emoții foarte mari. Cei doi și-au făcut o serie de jurăminte foarte emoționante.

Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre fotografia cu Yana în care nu se vede inelul de logodnă pe deget... Mesajul neașteptat pe care Aron de la Mireasa l-a transmis după ce a aflat că Sese și Giovana au câștigat marele premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x