Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrinei i-a pierit zâmbetul când a aflat că mama a scris staff-ului. Femeia o acuză că a mințit

Sabrina a aflat la Mireasa - Capriciile Iubirii că mama ei a trimis mai multe mesaje staff-ului, spunând despre ea că a mințit foarte mult.

Sabrinei i-a pierit zâmbetul când a aflat că mama a scris staff-ului. Femeia o acuză că a mințit Galerie
Sabrinei i-a pierit zâmbetul când a aflat că mama a scris staff-ului. Femeia o acuză că a mințit | Antena 1

Sabrina și Perneș au fost prezenți la Mireasa - Capriciile Iubirii și au aflt că mama fetei a avut câteva lucruri de spus despre ea. Femeia o acuză că a mințit în nenunmărate rânduri și că are un comportament deplasat în casă.

Mama Sabrinei, mesajele care l-au făcut pe Perneș să plângă. Cum a reacționat Sabrina la acuzațiile mamei sale

Sabrina a aflat de la Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Mireasa - Capriciile iubirii, faptul că mama ei a ținut să transmită mai multe mesaje pe telefonul redacției. Iată de ce anume o acuză pe fiica ei:

„Am primit mai multe mesaje de la mama ta, Sabrina, pe telefonul din redacție. Aș vrea să le citesc. Sunt mesaje care trebuie să ajungă la tine”, o anunță Gabriela Cristea pe Sabrina.

„Bună seara, am zis că sunt foarte dezamăgită de comportamentul ei în casă, față de Perneș. Bea prea mult, nu are limită. M-a denigrat în fața tuturor. În prezentare nu a fost totul adevărat. Avem o garsonieră la Iași unde mergeam în fiecare lună, dormeam în același pat. De când a vorbit despre mutarea la Cluj cu Perneș, am hotărât să mă mut la Iași, aș vrea să se citească dacă Perneș e sărac. Casa cu ultimul ei nu au construit-o împreună, el plătește rate 30 de ani. Sabrina aberează și îmi pare rău. Cum a putut spune că nu a făcut Paște niciodată? Nu a avut traume în copilărie. Singură am ținut-o la liceu, facultate. Are caracterul tatălui, egoistă. Mereu l-a pus într-o lumină proastă pe Perneș. Îmi e rușine să mai merg pe stradă”, au fost mesajele scrise de mama Sabrinei.

Iată cum a comentat Sabrina acuzațiile:

„Nu mă uimește, eu sunt obișnuită cu mama. Mama stă mai mult la țară ca să aibă grijă de bunica. Pe mine nu mă afectează. Eu îi povesteam ei despre mine. Nu cred că m-a mințit cu nimic”, spune Sabrina.

„Eu aș vrea să comentăm două afirmații. Sabrina aberează”, o întreabă Gabriela Cristea.

„Cu ce aberez? Nu vreau să intru în subiectul cum mă vede mama. E părerea ei, că e mama. Eu văd lucrurile cum le văd eu. Nu mă afectează chiar deloc. Mie nu-mi e rușine să ies din casă. Nu cred că o să se întâmple atât de grav”, se apără Sabrina.

Sabrina a avut o conversație în lacrimi cu tatăl ei la Mireasa - Capriciile Iubirii

„Alo? Ciao, tata”, spune Sabrina.

„Sabrina, sunt la serviciu acum. Ce să-ți spun, lucrez la o firmă. Iartă-mă că nu prea te-am sunat. Ai fost cam retrasă cu Perneș. Fii mai comunicativă cu el. Atât o duce mintea pe mama ta”, o sfătuiește tatăl Sabrinei.

Mireasa 2022, seoznul 5. Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan. Ce a făcut-o să ia această decizie... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, geloziile pentru care au primit sfaturi. Ce le-a recomandat Paula Chirilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x