Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana, imagine inedită cu Andrei. Cum s-au fotografiat cei doi, după ce au avut o perioadă dificilă

Yana și Andrei au avut parte de o perioadă în care au fost la distanță unul față de celălalt (el în Bacău și ea în Chișinău), însă recent cei doi s-au reunit și au publicat o imagine înduioșătoare pe rețelele sociale.

Yana și Andrei s-au reîntâlnit în Bacău. Tânăra a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare stând foarte aproape de iubitul său. Imaginea pe care Yana a publicat-o pe rețelele sociale este realizată în lift.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a încins Internetul cu o imagine de zile mari. Tânăra s-a lăsat fotografiată în lenjerie

Cum s-au fotografiat Yana și Andrei de la Mireasa

În imagine frumoasa Yana apare purtând un palton gri, iar în privința lui Andrei fanii au putut observa o schimbare de look. Imaginea de cuplu vine la scurt timp după ce Yana și Andrei au avut parte de o discuție mai aprinsă, care i-a făcut să spună că s-au despărțit, însă lucrurile s-au remediat, iar în prezent formează în continuare un cuplu superb.

Yana este fostă concurentă a show-ului matrimonial Mireasa

Yana a participat la show-ul matrimonial Mireasa, reușind să-și atragă foarte mulți susținători și oameni care o apreciază. În casa Mireasa frumoasa moldoveancă a format un cuplu cu Andrei.

Yana și Andrei au avut parte de o poveste interesantă, atât în casa Mireasa, cât și după terminarea show-ului. Cei doi foști concurenți Mireasa au avut o perioadă îndelungată de cunoaștere și i-au surprins pe toți când au decis să formeze un cuplu.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat cu Yana și Andrei după ce au anunțat că s-au despărțit

După mai multe certuri și împăcări, Yana a trebuit să plece din casa Mireasa și să se întoarcă în Republica Moldova, pentru că îi expirase viza. Andrei a simțit multă suferință din cauza plecării iubitei și înainte de a-și lua rămas bun i-a oferit Yanei inelul de logodnă. Cei doi nu au putut concura în finala Mireasa, însă imediat cum s-a terminat competiția, Andrei a mers acasă la Yana, în Chișinău. Cei doi au petrecut mai mult timp în Republica Moldova, timp în care au publicat mai multe imagini pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna a început să plângă după ce s-a difuzat un material cu ea și Cosmin. Ce se întâmplă cu fata

Recent, cei doi tineri au spus că s-au despărțit, însă Yana a venit apoi cu clarificări, menționând că a fost vorba doar despre o discuție mai aprinsă.

„A doua întrebare e dacă suntem despărțiți. Noi am declarat asta într-un live. N-am vrut să amăgim pe nimeni, pur și simplu era reacția la moment. Cei care ne-ați urmărit la Mireasa știți că noi suntem focoși și mai avem ale noastre. În toate relațiile sunt certuri. Suntem pur și simplu doar separați: el în România, eu în Moldova și urmează să ne vedem. Sunteți foarte atenți la detalii și observați dacă ne urmărim sau nu pe Instagram. Se mai întâmplă să ne mai blocăm unul pe altul, ne ștergem de la prieteni, iar ne adăugăm. Asta este relația noastră și este fix treaba noastră”, a explicat Yana pe contul său de Instagram.

Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Schimbări în TOP 3: cum arată clasamentul complet și ce nominalizări au făcut concu... Mireasa, sezon 6. Discuții aprinse în platoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii, după nominalizările pentru cursa de eli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x